Voimalan Muusaklubi: Litku Klemetti (duo) w/ EdwXcaS

Voimalan Muusaklubi: Litku Klemetti (duo) w/ EdwXcaS

Alkaen EUR 15.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Elo 2023 21:00 - 23:00

Kuvaus

Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaalin iltatapahtumaa saapuu tähdittämään Litku Klemetti (duo). Lauteet lämmittää polymorfinen taideprojekti EdwXcaS.

Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin hävytön ja rohkea alter ego sekä vuonna 2015 perustettu ja kahdella Emmalla palkittu yhtye, jonka juuret ovat undergroundissa ja omaehtoisessa tekemisessä. Litku Klemetti teki läpimurtonsa vuonna 2017 hittilevyllään Juna Kainuuseen. Viime vuoden syksyllä julkaistiin seitsemäs albumi Asiatonta oleskelua, jonka Soundin kriitikot valitsivat vuoden suomalaiseksi albumiksi. Tuhansia albumeita myyneen ja miljoonia kuunteluita suoratoistopalveluissa keränneen Litku Klemetin musiikki on omaehtoista, hauskaa ja koskettavaa. Uusin Litku Klemetti -levy Kukkia muovipussissa ilmestyi aiemmin tänä vuonna. Litku esiintyy Voimalan Muusaklubilla duona Pekka Tuomen kanssa. 

EdwXcaS on yhtä kuin Edward Suonsilmä x Lorenzo Casanova. Polymorfinen taideprojekti yhdistää kokeellisen elektronisen ja multigenremusiikin puhuttuun sanaan ja kokeelliseen lauluilmaisuun. Lisäksi esitys saa erilaisia muotoja kuvataiteen, teatterin ja performanssitaiteen kautta ja elää mitä erilaisimpien esityspaikkojen ehdoilla. Projekti vie kokijan etenkin metamodernismin ja fluxuksen äärelle.

Oulun Muusajuhlat tarjoilee 15.–20. elokuuta kymmeniä kirjailijavierailuja ja sanataiteellisia tapahtumia. Ohjelmaan täältä: www.muusajuhlat.fi

Tervetuloa!

Oulun Muusajuhlat on Ekokompassi-tapahtuma. Autathan meitä vähentämään ympäristövaikutuksiamme.

Tapahtumapaikka

Voimala 1889, Mannenkatu, 90130 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.

Suositellut tapahtumat
Shortcuts