Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Volbeat Hartwall Arena 24.10.2016 Special Guests: Airbourne, Crobot, Loppuunmyyty!

tapahtuma päättyi

Volbeat Hartwall Arena 24.10.2016 Special Guests: Airbourne, Crobot, Loppuunmyyty!

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Loka 2016 18:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Keikka on loppuunmyyty!

Live Nation Finland ja Radio Rock ylpeänä esittävät

KONSERTTI:
Volbeat (DK)
+ Special Guests: Airbourne (AU), Crobot (US)
Ma 24.10.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin pe 22.7.2016 klo 11
Palvelumaksuineen alkaen 64,50 / 59,50 / 49,50 euroa Lippupisteestä

Tanskalaisbändi Volbeat soitti eilen monituhatpäiselle yleisölle Ilosaarirockissa ja kertoi samalla saapuvansa syksyllä takaisin Suomeen ja esiintyvänsä Helsingissä, Hartwall Arenalla, maanantaina 24. lokakuuta. Areenakiertueen lämppäreinä soittavat australialaisyhtye Airbourne ja yhdysvaltalaisbändi Crobot. Helsingin konsertin lipunmyynti käynnistyy tämän viikon perjantaina 22. heinäkuuta klo 11 Lippupisteessä.

Volbeatin uusi studiolevy “Seal The Deal & Let’s Boogie” nousi julkaisuviikollaan listaykköseksi seitsemässä Euroopan maassa, mukaanlukien Suomessa. Kanadassa levy nousi albumilistan kakkossijalle ja Yhdysvalloissa neljänneksi. ”This album is Volbeat, but there is progress too, when it comes to songwriting with huge melodies. It has the songs I have been trying to write for years and it seems like I was in the right spot to gather all the pieces”, kertoo yhtyeen nokkamies Michael Poulsen.

Perustamisvuodestaan 2001 lähtien Volbeat on niittänyt suosiota ainutlaatuisella yhdistelmällään klassista rock’n’rollia, heavy metallia ja rockabillyä. Vaikutteita voi kuulla Johnny Cashista Elvikseen ja Metallicasta Slayeriin. Yhtyeen omintakeinen musiikillinen kaava on ollut myös valtava kaupallinen menestys ja taannut yhtyeelle myös kriitikoiden suosion. Volbeatin muodostavat Michael Poulsen (kitara/laulu), Jon Larsen (rummut), Rob Caggiano (kitara) ja Kaspar Boye Larsen (basso).

”Rock’n’roll from three continents in one place will be loud enough to tear the roof off of any buidling”, lupailee Poulsen tulevasta areenakiertueesta Airbournen ja Crobotin kanssa.

Yhteistyössä: Live Nation Finland, Radio Rock, EMP & Soundi

Tapahtumapaikka

Hartwall Arena, Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.