Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

We Love Helsinki Juhannustanssit 2016

tapahtuma päättyi

We Love Helsinki Juhannustanssit 2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Kesä 2016 21:00 - 26 Kesä 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

We Love Helsinki Juhannustanssit

TO 23.6.2016 klo 21-04 Kuudes Linja & Kuistinen
PE 24.6.2016 klo 21-04 Kuudes Linja, Kaiku, Stidilä, Kuistinen & Koistinen
LA 25.6.2016 klo 21-04 Kuudes Linja, Kaiku, Stidilä, Kuistinen & Koistinen

Ennakkoliput Tiketistä: www.tiketti.fi/We-Love-Helsinki-Juhannustanssit-Kuudes-Linja-Helsinki-lippuja/40343

-------------------------------------------------------------------------------------

Hyvät naiset ja herrat! Malja keskikesän kauneimmille hetkille!

We Love Helsinki juhlistaa 8-vuotista taivaltaan perinteisillä Juhannustansseilla. Kahdeksan vuotta me olemme tanssineet, laulaneet, nauraneet ja juhlineet. Kahdeksan vuotta täynnä tunteita ja intohimoa iskelmän tahdissa. Kahdeksan vuotta vaivihkaa kohtaavia katseita, toisiinsa painautuvia vartaloita ja unohtumattomia hetkiä tanssilattialla. Kahdeksan vuotta yllättäviä kohtaamisia, järjettömiä ihastumisia ja hetkellistä tai ikuista rakkautta.

We Love Helsingin Juhannustanssit yhdistävät Kuudennen Linjan, Kaikun ja Stidilän, sekä kaksi isoa ulkoterassia Kuistisen ja Koistisen. Kolme erillistä tanssilattiaa, joilla We Love Helsingin DJt hellivät teitä kotimaisella kultakauden iskelmällä, sielukkailla kappalevalinnoilla ja nostattavilla välispiikeillä. Toisella puolella hurmaa perinteinen Suomi-iskelmä eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia. Toisella puolella villitsevät kuumat kotimaiset pop- ja rock-klassikot, huumaava Suomi-disco ja nostalgisimmat nuoruushitit. Alakerrasta löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa

Perinteiseen tapaan voimassa on sekahaku ja keskikesän juhlan hengessä skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita. Tanssikansalta toivotaan juhlavaa pukeutumista vanhan ajan malliin ja Juhannuksen kunniaksi paljon kukkia.

-------------------------------------------------------------------------------------

We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki

Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events

Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc

We Love Helsinki Twitterissä: www.twitter.com/welovehelsinki

We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki

We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos

We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki

-------------------------------------------------------------------------------------

HUOM: Juhannustansseihin on jaossa myös ilmaisia ystävälippuja, joilla pääsee tanssimaan jonon ohi.

TOIMI NÄIN: Klikkaa going tässä FB-tapahtumassa, kutsu kaverisi tapahtumaan ja tägää tapahtuman seinälle ne 4 kaveria joiden kanssa haluat Juhannustansseihin ja jaa paras juhannusmuistosi tai perustele tekstillä, kuvalla, videolla miksi juuri teidän pitäisi päästä Juhannustansseihin. Parhaat ja vetoavimmat arvioidaan MA 20.6. ja onnetar saattaa muistaa kaveriporukkaa ilmaisilla ystävälipuilla.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.