Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

We Love Helsinki Vapputanssit 2016

tapahtuma päättyi

We Love Helsinki Vapputanssit 2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

30 Huhti 2016 20:00 - 01 Touko 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

We Love Helsinki Vapputanssit 2016
LA 30.4.2016 klo 20-04 Korjaamolla

Ennakkoliput on loppuunvarattu. Lunastamattomat varaukset palautuvat myyntiin ja niitä voi kysellä Korjaamon infosta (17€) ja Tiketistä (19€) www.tiketti.fi/We-Love-Helsinki-vapputanssit-Korjaamo-Helsinki-lippuja/38740

OVELTA MYYDÄÄN VIELÄ 150 LIPPUA LA ALKAEN KLO 20.

Liput ovelta 17€ vieraslistalta – saat kaverisi vieraslistalle tägäämällä heidät tämän FB-tapahtuman seinälle
Liput ovelta 20€ niille, jotka eivät ole tägättyinä FB-tapahtuman seinällä

----------------------------------------------------------------------------------------------------

We Love Helsinki Vapputanssit koko Korjaamon täydeltä neljässä eri tilassa!

Romanttisessa vaunusalissa tanssitaan perinteiseen tyyliin vanhojen puuraitiovaunujen keskellä. We Love Helsingin DJt soittavat tuttuun tapaan kotimaista kultakauden iskelmää 30-70-luvuilta ja innostavat sielukkailla kappalevalinnoilla ja välispiikeillä. Luvassa on ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia.

Kulmasalin valtaa Kreba-Disco, jossa We Love Helsingin DJt villitsevät kotimaisilla kuumilla pop- ja rock-klassikoilla, huumaavalla suomi-discolla, nostalgisimmilla nuoruushiteillä ja muilla Vapun henkeen sopivilla yllätyksillä.

Korjaamon Vintiltä löytyy suosittu Salakapakka, jossa sukelletaan kieltolain villeihin vuosiin riehakkaassa speakeasy-tunnelmassa. Tanssilattialla laitetaan jalalla koreasti lindy hoppia, boogie woogia ja rock'n'rollia ja vauhtia peliin amerikan malliin swingin, jazzin, dixielandin, charlestonin ja muiden villitysten tahtiin.

Korjaamon baarissa, aulassa ja parvella on tilaa rentoutumiseen tanssin lomassa sekä henkevään ja intiimiin kahdenkeskiseen keskusteluun mukavien herrasmiesten ja sievien neitosten kanssa.

Tuttuun tapaan skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita.

Juhlavierailta toivotaan avointa mieltä sekä juhlavaa ja huoliteltua pukeutumista perinteiseen tyyliin. Herroille sopii siisti puku ja neideille esimerkiksi kaunis mekko tai hame. Vappuna erityishuomiota kannattaa kiinnittää asukokonaisuuden kruunaaviin päähineisiin ja muihin krumeluureihin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

WLH:n Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki

Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle (kutsut tapahtumiin): bit.ly/1cTQjGc

WLH Twitterissä: www.twitter.com/welovehelsinki

WLH Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki

WLH:n videoita Vimeossa: vimeo.com/welovehelsinki/videos

WLH:n musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki/

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HUOM: Vapputansseihin on jaossa myös ilmaisia ystävälippuja, joilla pääsee tanssimaan jonon ohi.

TOIMI NÄIN: Klikkaa going tässä FB-eventissä, kutsu kaverisi eventtiin ja tägää tapahtuman seinälle ne 4 kaveria joiden kanssa haluat Vapputansseihin ja perustele tekstillä, kuvalla, videolla tai muuten miksi juuri teidän pitäisi saada ilmaiset liput. Parhaat ja vetoavimmat arvioidaan TO 28.4. ja onnetar saattaa muistaa kaveriporukkaa ilmaisilla ystävälipuilla. Onnetarta kannattaa lahjoa ja kaikin tavoin yrittää miellyttää.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.