Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

YO! Skidit Disko Räps

tapahtuma päättyi

YO! Skidit Disko Räps

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Maalis 2016 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

YO! Skidit Disko Räps! Skidit ottaa Stadin haltuun valtaamalla Helsingin ykkösklubit Kaikun ja Kuudennen Linjan lauantaina 12.3. Tule kuuntelemaan minkälaisia urbaaneja tarinoita Skidit Diskon soittomiehet ja soittonaiset (jes!) tällä kertaa musiikillaan kertovat. Päivän tähtivieraaksi saapuu Emma-palkittu, kultaa albumeillaan myynyt Paleface! Naisenergiaa tanssilattialle tuovat RnB:hen ja räp­piin kes­kit­ty­vä dj-kaksikko D.R.E.A.M. Diskopäivän kolmas vieras on Bassosta ja Radio Helsingistä tuttu, Siltasen supersuositun ysäri-rap illan DJ Jaako Hurme aka Dj 3Rrd! Ei siis muuta kuin pikku peputit pyörimään ja tanssilattilalle! Ja hei - työpajassa voi tutustua beatboxauksen maailmaan Rudi Rokin ohjauksessa!

Skidit Diskon ohjelmassa on musaa, tanssia, kavereita, savua, valoja ja kaikenlaista elämässä niin tärkeää hassuttelua. Diskosta löytyy myös iki-ihana Vironniemen päiväkodin herkkukahvila chillailuun, josta voit hankkia itsetehtyjä leipomuksia, torttusia ja herkkupussukoita. Ja popkornii! Ja pillimehuu! Ja kaikenlaisia diskoon sopivia valohärpätyksiä ja tikkusia!

Hip hop-hommilla on juuret kaduilla ja kaduistahan me kaupunkilaisperheetkin tykätään - kun siellä voi tehdä vaikka mitä! Voi tanssia, maalata, hyppiä, tutkia julisteita ja tarroja, seikkailla ja keksiä aina vaan uusia temppuja - kävellä vaikka kotimatkan takaperin. Oottekos muute kokeillu?

YO! Skidit Disko Räps - LOPPUUNMYYTY
Lauantai 12.03.2016
Klo 14:00-17:00
Kuudes Linja & Kaiku, Kaikukatu 4, Kallio

DJt:
Paleface (Exogenic)
D.R.E.A.M (Radio Helsinki)
Jaako aka Dj 3Rrd (HPTY)
MC Allu Albatrossi
Rudi Rokin beatboxaus työpaja klo 15 ja 15.30
Katutanssiesitys klo 16

Peruslippu 9€ + Tiketin kulut 2,50€
Perhelippu 29€ (4hlö) + Tiketin kulut 3€
Liput myynnissä Tiketissä https://www.tiketti.fi/ ma 8.2. klo 12:00 lähtien.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.