Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Younghearted / On the Rocks

tapahtuma päättyi

Younghearted / On the Rocks

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

25 Loka 2016 20:00 - 26 Loka 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Younghearted on kolmen lahjakkaan muusikon kitaravetoinen ja sielukas indiepop-yhtye. Hienoksi livebändiksi todetun ryhmän kokemus on kertynyt lukuisilta pikkukeikoilta ja kadunkulmista sekä yhdessä että erikseen jo useiden vuosien ajan: Younghearted soi intohimolla ja kauniisti!

Younghearted on tänä vuonna ylittänyt monet odotukset: Spotifyssa "Hetkeksi”-single on ohittanut kultarajan ja bändi on yhteensä kerännyt yli 5 miljoonaa striimiä - kaikki biisit ovat kivunneet Spotifyn listoille (mm. Spotify Finland Top 100, Finland Viral 50, Suomen herkimmät biisit -lista) ja ne ovat soineet myös hyvin radioissa.

Bändin huhtikuussa julkaistu esikoisalbumi ”Nuorisydän” on striimannut yli kultarajan eli 10 miljoonaa kertaa.

Bändin kesäkeikat Helsingissä olivat loppuunmyytyjä, ja tämä on syyslomaviikon veto on loppuvuoden ainoa keikka Helsingissä. Ennakkolippua suositellaan!

20:00 ovet auki
21:00 showtime

Enn. alk. 7,50€, ovelta 8€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 5,50€, ovelta 6€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.