Skip to main content
Event ended - Missed this event? Check out these other events happening soon Looking for the details about the previous event, just scroll down.

Other events from the organiser

Loading...

 
 

Recommended Events

Loading...

 
 

ELMU KIDS

Event ended

ELMU KIDS

From EUR 0.00

Location

Date

Feb 13 2016 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Book with confidence: Billetto guarantees refunds for cancelled events, ensuring your peace of mind. Learn more
Payment methods accepted:

Description

ELMU KIDS TARJOAA VIIHDETTÄ JA YHDESSÄOLON ILOA LAPSIPERHEILLE NOSTURILLA

ELMU ry tarjoaa jatkossa lapsiperheille elämyksiä ja yhteistä kiireetöntä aikaa. Elmu Kids starttaa helmikuussa tarjoten iloa koko perheelle.

Muuminperheen lauluretki aloitti ELMU ry:n järjestämien lastentapahtumien sarjan Nosturissa viime vuoden lopussa. Elmu Kids –ohjelmakokonaisuus tarjoaa keväästä 2016 alkaen lapsiperheille kiireetöntä yhteistä aikaa hauskan ohjelman siivittämänä, sillä lapsiystävällinen ja laadukas brunssi on nyt mahdollista nauttia Elmun Baarissa, joka sijaitsee Nosturin alakerrassa.


Kevään ohjelma:

13.2. Mimi ja Kuku
- ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 29€ / 15€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2 + 2) 75 €

19.3. Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 27 €/ 15 € (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 70 €

9.4. Kengurumeininki juhlakonsertti
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 80 €
- Konserttilippu 10 €/ 8 €
- Perhelippu ( 2+2) 28 €

21.5 Tatu ja Patu pihalla
- Ovet 12
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 85 €
- Konserttilippu 13 €/ 10 €
- Perhelippu ( 2+2) 32 €


Mimi ja Kuku
Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.
Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.
www.mimijakuku.fi

Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä

Terhi Tuomikon sooloesitys on suunnattu päiväkoti-ikäisille ja alakoulun 1.-2. luokkalaisille.
Esityksen kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen. Esitys pohtii satuhahmojen avulla erilaisuutta, vieraan pelkoa ja ennakkoluuloja tuntematonta kohtaan. Esityksen tavoite on herättää keskustelua ennakkoluuloista ja asenteista erilaisia ihmisiä kohtaan. Kannattaako jättää tutustumatta, jos toinen on erinäköinen? Tarvitseeko erilaista pelätä? Voiko pienikin kyseenalaistaa ennakkoluulot?

Esityksen päähenkilöä, Aili-keijua, on aina varoiteltu siivettömistä, arvaamattomista otuksista, ”joista ei koskaan tiedä”. Eräänä päivänä yksinäinen Aili tutustuu toiseen yksinäiseen, peikkoon nimeltä Kukkuu, joka on kuitenkin siivetön. Karistettuaan omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa Aili ystävystyy peikon kanssa, mutta kuinka asiaan suhtautuu Ailin äiti, jota myös on lapsesta asti varoiteltu siivettömistä?

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus, nuket ja lavastus:Terhi Tuomikko, Nukketeatteri Niveltämö
Ohjaus: Kaisa Nuuttila, Nukketeatteri Niveltämö
Musiikit: Lasse Hukka

Kengurumeininki

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996 ja yhtye viettää siis jo 20-vuotisjuhlaa. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan jo lähes 3000 keikalla ympäri maata . Hulvatonta meininkiä on tallennettu viidelle levylle, kolmelle myyntivideolle ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla esittäen toiminnallisia konserttejaan mm. päiväkodeissa, kouluilla, festareilla & yritystilaisuuksissa.
Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun. Intiaanipäällikkö Heiluva Hammas voi opettaa lapsille sadetanssin salat.
Tyylilajiltaan Kengurumeininki on rokkia, ja jotta soppa olisi riittävän mausteista, hämmennetään sekaan kaikkea mahdollista aina metallista jazziin.

www.kengurumeininki.fi

Tatu ja Patu Pihalla

Outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä.
Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen?

Nyt kaikki kävyt ja risut mukaan sekä lumiukkoa rakentamaan Outolan poikien mukana. Linnateatterin musiikilla ja takuuvarmoilla outouksilla lastattu esitys lähtee liikkeelle ja saapuu kaikkialle, missä piha leikkijäänsä odottaa. Ja koska varusteet ne leikkijän tekevät, on Tatun ja Patun erityisen ihailun kohteena leikkimisen todellisen ammattilaisen nerokas asustekokonaisuus – kurapuku. Kunhan sen vain saa ensin päälle…

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat, kummallisesti käyttäytyvät veljekset riemastuttavat tällä kertaa Nosturissa. Esitys kestää n. 40 minuuttia, sopii katsottavaksi kurahousuikäisistä ylöspäin ja voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen mennä sotkemaan itsensä mutaan, hiekkaan, veteen ja lumeen. Eli olemaan täysin pihalla!

Esitystä suositellaan yli 2-vuotiaille lapsille.

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki: Kari Mäkiranta
Valot ja äänet: Marko Korkeaniemi
Tarpeisto: Riitta Tapio
Maskit ja kampaukset: Minna Pilvinen
Puvustus: Anniina Kuula ja Tiina Valkama

Organiser

Venue

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

FAQ

 • I have not received my ticket via email. What should I do?

  The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.

 • I wish to cancel my ticket and receive a refund. What should I do?

  The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.

 • I have registered on the waiting list, what happens now?

  If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.

 • Where do I find a link to an online event?

  Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the event online. For more information on this, read here.

 • What is refund protection and why would I need it?

  Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.