Skip to main content
Event ended - Missed this event? Check out these other events happening soon Looking for the details about the previous event, just scroll down.

Other events from the organiser

Loading...

 
 

Other events from this category

Loading...

 
 

Recommended Events

Loading...

 
 

Mielen ja tunteiden vaikututus terveyteen

Event ended

Mielen ja tunteiden vaikututus terveyteen

From EUR 15.00

Location

Date

Sep 11 2022 12:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Book with confidence: Billetto guarantees refunds for cancelled events, ensuring your peace of mind. Learn more
Payment methods accepted:

Description

Mielen ja tunteiden vaikutus terveyteen

Luennoitsijat: Harri ja Ilkka Virolainen 

Ihmismielellä on erittäin suuri vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Ihminen voi omalla mielellään toisaalta edistää terveydentilaa ja toisaalta pelkillä ajatuksillaan ja tunteillaan luoda kehoon stressitilaa ja heikentää omaa hyvinvointiaan. Hyvin monet terveysongelmat juontavat mielen ja tunteiden epätasapainosta. Ylipainon, riippuvuuksien ja erilaisten terveysongelmien taustalla on usein traumaattisia elämänkokemuksia, tukahdutettuja tunteita ja stressiä. Saavuttaakseen pysyvän terveyden pelkkä yksittäisten elintapojen muuttaminen ei riitä, vaan on muutettava ajattelutapoja sekä opittava käsittelemään tunteita.

Luennolla käsitellään tunteiden ja ajattelutapojen vaikutusta ihmisen soluihin, hormonitoimintaan ja terveyteen. Tukahdutetut tunteet aiheuttavat lihasjännityksiä ja lisäävät stressiä. Käsittelemällä tunteita alkaa keho palautua tasapainotilaan. Luennolla annetaan vinkkejä, kuinka saavuttaa sisäinen tasapaino, joka heijastuu myönteisesti terveyteen.

Luennoitsijat tohtori Harri Virolainen ja tohtori Ilkka Virolainen ovat perehtyneet yli 20 vuoden ajan kokonaisvaltaiseen terveyteen sekä mielen ja kehon väliseen yhteyteen. Molemmat heistä ovat suorittaneet neljä maisterin tutkintoa ja yhden tohtorin tutkinnon. He ovat kirjoittaneet useita tietokirjoja, joissa on käsitelty mielen ja tunteiden vaikutusta terveyteen. Lisäksi he ovat valmentaneet niin yksilöitä kuin organisaatioita mielen voimasta. He tekevät energiahoitoja, ohjaavat meditaatioita ja järjestävät erilaisia työpajoja ja retriittejä ihmisten hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun liittyen.


Väliaikatarjoilu sisältää kasvis- ja lohipiirakkaa sekä kahvia tai teetä. 
Saat tarjoilulippuja myös ovelta 8e tasarahalla tai mobilepay maksulla, mutta suosittelemme tarjoilulipun hankkimista jo etukäteen jotta osaamme varautua. 

Nähdään tapahtumassa 

Tervetuloa! 

ElämänOpisto 

Organiser

Kuopion Elämänopisto Ry on vuodesta 1992 toiminut kohtauspaikkana ihmisille, jotka etsivät sielullisia ja henkisiä kykyjään.

Venue

Steiner koulun sali Steiner koulun sali, Asemakatu 3, 70100 Kuopio

FAQ

 • I have not received my ticket via email. What should I do?

  The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.

 • I wish to cancel my ticket and receive a refund. What should I do?

  The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.

 • I have registered on the waiting list, what happens now?

  If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.

 • Where do I find a link to an online event?

  Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the event online. For more information on this, read here.

 • What is refund protection and why would I need it?

  Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.