Skip to main content
Event ended - Missed this event? Check out these other events happening soon Looking for the details about the previous event, just scroll down.

Other events from the organiser

Loading...

 
 

Other events from this category

Loading...

 
 

Recommended Events

Loading...

 
 

Parhaat värityssivut lapsille

Event ended

Parhaat värityssivut lapsille

From Free

Location

Date

Oct 09 2022 12:00 - Oct 05 2023 14:00
Billetto Peace of Mind
Book with confidence: Billetto guarantees refunds for cancelled events, ensuring your peace of mind. Learn more
Payment methods accepted:

Description

Värityssivut ovat lapsille loistava tapa ilmaista luovuuttaan. Mutta koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, voi olla vaikeaa päättää, mitkä niistä tulostetaan. Tässä on 10 parasta värityssivua lapsille, jotka viihdyttävät heitä tuntikausia.

Löydät tuhansia värityssivuja saksaksi osoitteessa AusmalbilderGB

1. Yksisarviset

Kukapa ei rakasta yksisarvisia? Tämä värityssivu on sekä maaginen että söpö, täydellinen lapsille, jotka rakastavat kaikkea kimaltelevaa ja yksisarvisista.

2. Dinosaurukset

Dinosaurukset ovat klassinen valinta lapsille, jotka rakastavat eläimiä. Tällä värityssivulla on ystävällinen T-Rex, joka sopii täydellisesti pienille.

3. Merenneidot

Lapsille, jotka rakastavat merta, tämä merenneito värityssivu on pakollinen. Heillä on hauskaa väritellä merenneidon hännän eri osissa ja kuvitella millaista elämä on meren alla.

4. Kukat

Tämä värityssivu sopii täydellisesti kevääseen tai mihin tahansa vuodenaikaan. Lapset nauttivat värin lisäämisestä erilaisiin kukkatyyppeihin ruusuista koiranputkeen.

5. supersankarit

Supersankarit ovat aina suosittu valinta lasten keskuudessa. Tämä värityssivu sisältää joitain suosituimmista supersankarihahmoista, mukaan lukien Superman, Batman ja Wonder Woman.

6. Avaruus

Lapsille, jotka ovat kiehtoneet avaruudesta, tämä on täydellinen värityssivu. Se sisältää planeettoja, tähtiä ja jopa rakettialuksen!

7. Kotieläimet

Tämä värityssivu on täydellinen lapsille, jotka rakastavat eläimiä, mutta eivät halua värittää jotain liian villiä tai eksoottista. Maatilaeläimet, kuten lehmät, siat ja kanat, ovat lempeitä ja hauskoja värjätä. Lisäksi se on loistava tilaisuus oppia, mistä ruoka tulee!

8. Nalle Puh Kuka ei rakasta Nalle Puhta?

Tätä klassista hahmoa rakastavat niin lapset kuin aikuisetkin, joten tämä värityssivu on loistava valinta kaiken ikäisille.

9 . Liisa Ihmemaassa Astu seikkailujen maailmaan Liisa Ihmemaassa!

Tämä ikoninen tarina herätetään henkiin tällä kauniilla värityssivulla, joka inspiroi mielikuvitusta kaikkialla.

10. Candy Kaikki rakastavat karkkia!

Tämä värityssivun makea herkku on varmasti hitti kaikenikäisten lasten (ja ehkä jopa joidenkin aikuisten!) keskuudessa. Se on myös loistava tilaisuus oppia eri väreistä ja siitä, kuinka niitä voidaan käyttää yhdessä luomaan jotain kaunista.

Nämä 10 värityssivua miellyttävät varmasti kaiken ikäisiä lapsia! Jokaiselle löytyy jotakin aina dinosauruksista ja supersankareista kukkiin ja kotieläimiin. Joten tulosta ne ja aloita seuraava mestariteos!

Organiser

Stephan Savage is de oprichter van GBcoloring, AusmalbilderGB, KleurplatenGB-website. Stephan Savage deelt veel artikelen over het inkleuren van kleurplaten voor kinderen. Duizenden kleurplaten worden door hem gratis gedeeld. De missie van Stephan Savage is om kinderen over de hele wereld kennis en voordelen over kleuren te brengen.

Venue

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

FAQ

 • I have not received my ticket via email. What should I do?

  The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.

 • I wish to cancel my ticket and receive a refund. What should I do?

  The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.

 • I have registered on the waiting list, what happens now?

  If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.

 • Where do I find a link to an online event?

  Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the event online. For more information on this, read here.

 • What is refund protection and why would I need it?

  Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.