Samppanjaillallinen - Campagne middag - Champagne dinner

Dec 05 2018 18:30 - 20:30

Wiurila joie de vivre, Viurilantie 126, 24910 Halikko


Tule nauttimaan kristallikruunujen loisteessa upea samppanjaillallinen Wiurilan juhlasalissa.Tarjoamme kolmen ruokalajin menun ja kolme tyylikästä samppanjaa eri pientiloilta. Samppanjamestari Martin Nordell kertoo lisää samppanjoista ja viinitiloista illallisen aikana.

Hinta 79€ / hlö.

Lisää tietoa ja kyselyt: hanneke.laakso@wiurila.fi, 040 727 1070


Menu

Alkuruoka

Maa-artisokkakeittoa

Pertois-LeBrun Nuances (Blanc de Blancs, Grand Cru)

Pääruoka

Pitkään kypsytettyä naudan seläkettä, palsternakkapyreetä, yrttivoita ja punaviinikastiketta

Pierre Brigandat Rose´de Saignee

Jälkiruoka

Kolatun juustolan juustoja, päärynähilloketta ja karamellisoituja pähkinöitä

Paul-Marie Bertrand Extra Dry


Kom och njut av en utsökt champagnemiddag i ljuset av kristallkronorna i Wiurilas vackra festsal. Vi serverar en trerättersmiddag med tre utsökta champagner från olika små champagneodlingar. Champagne-mästaren Martin Nordell berättar om de olika champagnerna och vingårdarna under middagen. Pris 79€ / person.

Mera information och frågor: hanneke.laakso@wiurila.fi, 0407271070


Meny

Förrätt

Soppa på jordärtskocka

Pertois-LeBrun Nuances (Blanc de Blancs, Grand Cru)

Huvudrätt

Långkokt högrev av nöt, palsternackapyré, örtsmör och rödvinssås

Pierre Brigandat Rose´de Saignee

Efterrätt

Ostar från Kolattus ysteri, päronsylt och karamelliserade nötter

Paul-Marie Bertrand Extra Dry

Come and enjoy a fabulous champagne dinner under the lights of the chandeliers in Wiurila’s Grand Ballroom. You’ll enjoy a delicious 3-course menu, accompanied by 3 fine champagnes from different small cellars. The Champagne Master, Martin Nordell, will explain the champagnes and their vineyards during the dinner.

Price: 79€ per person. 

More information hanneke.laasko@wiurila.fi, 0407271070

Menu

Course 1

Soup of Jerusalem artichoke

Pertois-LeBrun Nuances (Blanc de Blancs, Grand Cru)

Course 2

Matured beef, parsnip puree, herb butter and red wine sauce

Pierre Brigandat Rose´de Saignee

Course 3

Cheeses from Kolattu´s dairy, pear jam and caramelised nuts

Paul-Marie Bertrand Extra Dry



Paid Ticket

EUR 79.00 + EUR 5.87 fee