Skip to main content
Event ended - Missed this event? Check out these other events happening soon Looking for the details about the previous event, just scroll down.

Other events from the organiser

Loading...

 
 

Other events from this category

Loading...

 
 

Recommended Events

Loading...

 
 

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

Event ended

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

From Free

Online Event

Date

Oct 31 2022 12:00 - Dec 09 2022 14:00
Billetto Peace of Mind
Book with confidence: Billetto guarantees refunds for cancelled events, ensuring your peace of mind. Learn more
Payment methods accepted:

Description

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

Värityssivut sopivat hyvin stressittömään päivään ja yöhön. Sinun ei tarvitse huolehtia läksyistä tai opiskeluajasta. Istu vain alas, valitse värityssivusi ja valmistaudu rentoutumaan. Ei se sen helpommaksi tule! Olitpa täysin aloittelija tai edistynyt väritys, voit löytää värityssivuja, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä. Tarvitset vain väritysarkin, värikynät ja suosikkikynäsi tai tussit! Voit valita useista erilaisista eläimistä, maisemista tai esineistä – kaikki on hyvää. Saatat ajatella, että et voi millään keksiä niin monia ainutlaatuisia väriyhdistelmiä kuin ihmiset, jotka ovat luoneet nämä värityssivut. Ja tietyllä tavalla olet oikeassa. Niistä on vaikea luoda uusia mestariteoksia, koska saatavilla on niin paljon erilaisia ​​väripaletteja, kuvioita ja malleja. Mutta entä jos olisi myös toinen tapa? Astu värityssivujen maailmaan! Voit luoda helposti omia hauskoja eläin-, maisema- tai esinevärityssivuja, joita on helppo seurata ja jotka viihdyttävät sinua tuntikausia.

Tutustu lasten värityskuviin osoitteessa Coloriage à imprimer

Mitä värityssivut ovat?

Värityssivut ovat kuvia, jotka koostuvat useista pienemmistä kuvista, jotka voit värittää yhdessä. Niissä on yleensä yksi tai useampi ääriviiva, jotka voit täyttää värilläsi tai kynälläsi. Voit värittää ääriviivat tai jättää ne valkoisiksi, jotta ne eivät häiritse värjäysprosessia. Tämän kirjan värityssivut koostuvat useista kuvista, joita voit värittää toisistaan ​​riippumatta. Kun olet värittänyt sivut, sinulla on kaunis, värikäs värityssivu, jota voit näyttää tai antaa ihmisille, joita rakastat.

Yksinkertaiset värityssivut aloittelijoille

Valittavanasi on monia erilaisia ​​värityssivuja. Siellä on perinteisiä värityssivuja, doodle-värityssivuja, ilmaisia ​​online-värityssivuja ja monia muita hauskoja ja ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Jotkut suosituimmista värityssivutyypeistä ovat eläimet, vihannekset, hedelmät, maisemat ja esineet. Voit valita useista eri eläimistä, vihanneksista ja esineistä väritettäväksi, mikä helpottaa erilaisten väriteemojen luomista. Voit myös lisätä tekstiä sivun ulkopuolelle muokataksesi sivua entisestään. Tähän on monia eri tapoja, mutta kaikissa tapauksissa tavoite on sama – luoda ainutlaatuinen ja värikäs sivu.

Katso myös spidermanin värityskuva osoitteessa Spiderman coloriage

Värityssivun eläinkaaviot

Voit myös luoda kauniita ja mielenkiintoisia eläinten värityssivuja piirtämällä värikkäästi suosikkieläimesi. Tätä voidaan käyttää proteiinipakattuna värityssivuna tai varhaisena oppimisvälineenä lapsille. Tätä voidaan käyttää myös stressiä lievittävänä piirustustehtävänä lapsille.

Helppoja värityssivuja lapsille

Jos etsit yksinkertaisia ​​tapoja rentoutua, älä etsi enää. Tässä on 4 yksinkertaista tapaa tehdä värityssivuista lapsille helppoa ja stressitöntä. - Valitse värityssivu, jolla on selkeä ääriviiva. - Jätä värityssivun ääriviivat valkoiseksi, jotta et tuhlaa aikaa sen täyttämiseen. - Käytä oikeaa väriä ääriviivalle ja täytteelle. - Käytä erilaisia ​​värejä täyttöön luodaksesi dynaamisen ja realistisen värityssivun. - Lisää sivulle otsikko ja/tai kirjoita lapsesi nimi sivulle personoimaan sitä entisestään.

Organiser

FAQ

 • I have not received my ticket via email. What should I do?

  The first thing to do is check your spam/junk filters and inboxes. Your tickets were sent as an attachment and can be thought of as spam by some email services. Alternatively, you can always find your tickets in your Billetto account that you can access in the browsers or the dedicated Billetto app. For more help with this, read here.

 • I wish to cancel my ticket and receive a refund. What should I do?

  The approval of refunds is entirely at the event organiser’s discretion, and you should get in contact with the event organiser to discuss what options are available to you. To get in touch with the event organiser, simply reply to your order confirmation email or use the "Contact organiser" form on the organiser's profile. For more help with this, read here.

 • I have registered on the waiting list, what happens now?

  If more tickets become available you will be notified (by email) amongst others who have joined the list. Purchasing is on a first-come first-serve basis. For more information, read here.

 • Where do I find a link to an online event?

  Check your order confirmation page or order confirmation email. Usually, the organiser of the event provides the details in the order confirmation email or they might send you a follow-up email with a link to their online event. You might also want to read the event description on Billetto where an event organiser should describe how to join the event online. For more information on this, read here.

 • What is refund protection and why would I need it?

  Refund Protection provides you with the assurance that if unforeseen and unavoidable circumstances interfere with your ability to attend an event you can claim a refund. For more information on this, read here.