Billetto henkilöstöedut

Inhimillisyys on yksi keskeisistä arvoistamme, minkä vuoksi meillä on erilaisia etuja, joista tiimimme jäsenet voivat nauttia.

Perusteet

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Pysymme uskollisina itsellemme ja tehtävällemme kannustamalla työntekijöitämme tutustumaan tarjoamiimme monipuolisiin kokemuksiin.

Kehity

Pyrimme henkilökohtaiseen kasvuun. Etsi se, mikä vie sinua eteenpäin - me tuemme sitä.

Osallistava yrityskulttuuri

Olemme Billettossa luoneet ympäristön, joka arvostaa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi taustoihin tai piirteisiin katsomatta.

Pääkonttorin viihtyisyys

Work hard, play hard! Vuosittaiset hackathon-matkat, jouluillallisseikkailut ja pop-up-perjantaibaarit toimistolla ja kaupungilla.

Terveydenhuolto

Billetto tukee tiiminsä jäseniä hyvässä ja pahassa kunnossa.

Työskentele kotoa

Useimmat Billetton roolit mahdollistavat etätyön (missä tahansa). Aamukukkuja tai yöpöllö - sinä tiedät, milloin olet tuottavin.

Lomat

35 vuosilomapäivää akkujen lataamiseen.

Kansainvälinen tiimi

Jopa 80 % tiimimme jäsenistä on kotoisin esimerkiksi Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Ruotsista, Italiasta ja Romaniasta.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino

Koska olemme yritys, joka rohkaisee tutustumaan uusiin tapahtumiin ja paikkoihin, heijastamme tämän myös työntekijöihimme tarjoamalla 35 vuosilomapäivää, vanhempainvapaan ja joustavan työajan, jotta voit asettaa itsesi etusijalle.

Osallistava yrityskulttuuri

Pyrimme luomaan iloisen työympäristön, jossa viestintä on vapaamuotoista ja jossa eläimet ja pikku-minämme ovat aina tervetulleita.

Henkilökohtainen kasvu ja kehitys

Tuemme henkilökohtaista kasvuasi tarjoamalla ura- ja mielenvalmennusta ja antamalla sinulle pääsyn tuhansiin erilaisiin tapahtumiin, joissa voit tutustua eri kulttuureihin.

Olemme etätyöystävällisiä

Asuitpa sitten Tanskassa tai jossakin toisessa maassa, meillä on työkalut ja teknologia, joiden avulla tiimimme voivat kokoontua yhteen ja työskennellä saumattomasti rinnakkain.

Viihdymme toimistolla

Haluatko liittyä seuraamme Kööpenhaminan keskustassa? Meillä on jääkaapit täynnä juomia ja välipaloja, kahvinkeitin aina valmiina, päivittäin herkullinen lounas jokaisen makuun ja kuukausittainen tiimiaamiainen. Ai niin, ja tykkäämme myös käydä yhdessä ulkona.

Kuulostaako paikka sinulle sopivalta?

Liity meihin