Luo yksityinen Facebook-tapahtuma

Tämä vaihtoehto on paras, jos haluat kutsua vain läheisiä ystäviäsi tai haluat pitää tapahtuman salassa. Yksityisen tapahtuman luominen:

 1. Mene Facebookiin
 2. Klikkaa “Tapahtumat” vasemmalta
 3. Klikkaa “Luo tapahtuma” ja valitse “Luo yksityinen tapahtuma”
 4. Voit valita valmiin teeman tai ladata oman kuvan tapahtumallesi
 5. Valitse tapahtumallesi nimi
 6. Valitse tapahtumasi sijainti
 7. Kirjoita lyhyt kuvaus tapahtumastasi. Mikäli sinulla on tapahtumaan liittyviä tärkeitä tietoja, kirjoita ne ensimmäiseksi. (Kaikki eivät lue koko kuvausta.
 8. Valitse ajankohta tapahtumallesi
 9. Jos tapahtumallesi on aikataulu, jossa aktiviteetit on jaoteltu eri aikoihin, voit "lisätä aikataulun". Sen jälkeen voit valita kullekin aktiviteetille sopivan ajan ja kirjoittaa pienen kuvauksen.
 10. Melkein valmis! Vain klikkaa "Luo yksityinen tapahtuma" painiketta ja tapahtumasi on julkaistu.

Kun julkaiset yksityisen tapahtuman, olet ainoa joka sen näkee. Voit nyt kutsua ystäväsi tapahtumaan tai muokata tapahtumaa.

Luo julkinen Facebook tapahtuma

Voit järjestää julkisen tapahtuman itse tai hallinnoimasi Facebook-sivun puolesta.

Suosittelemme jälkimmäistä vaihtoehtoa. Tämän avulla voit lisätä tapahtumakategorian, luoda toistuvia tapahtumia ja linkittää suoraan lippuihin Facebookista. (Jos sinulla ei vielä ole tapahtuman / järjestäjän Facebook-sivua, voit luoda sen seuraamalla tätä opasta.)

 1. Mene Facebookiin
 2. Klikkaa “Tapahtumat” vasemmalta
 3. Klikkaa “Luo tapahtuma” ja valitse “Luo julkinen tapahtuma”
 4. Nyt voit valita kuka isännöi tapahtumaa. Voit valita oman profiilisi tai hallinnoimasi Facebook-sivun.
 5. Seuraavaksi valitse tapahtumallesi kuva. Voit valita, joko omista profiilikuvistasi / hallinnoimasi sivun kuvista tai ladata kokonaan uuden kuvan. Voit myös lisätä videon. Video kiinnittää erittäin hyvin huomiota Facebook-syötteessä.
 6. Valitse nimi tapahtumallesi
 7. Valitse sijainti tapahtumallesi. Huolehdi, että osoite on varmasti oikein, osallistujat käyttävät osoitetta löytääkseen tapahtumaasi.
 8. Kirjoita kuvaus tapahtumastasi. Pyri pitämään kuvaus lyhyenä, mikäli sinulla on pakollisia tietoja kirjoita ne kuvauksen alkuun.
 9. Valitse kategoria tapahtumallesi. Tämä on tärkeä, sillä se auttaa osallistujia löytämään tapahtumasi Facebook-suositusten kautta.
 10. Jos tapahtumasi järjestetään useita kertoja (kerran viikossa/kuukaudessa), voit asettaa tapahtuman toistumaan "Toistuminen"-valikon avulla. Valitse vain ajankohta milloin ja Facebook luo erillisen listan jokaiselle tapahtumapäivämäärälle.
 11. Jos toinen henkilö tai sivu järjestää tämän tapahtuman kanssasi, voit lisätä heidät rinnakkaisjärjestäjiksi . (Heillä on oltava myös Facebook-profiili.)
 12. Seuraavaksi voit lisätä avainsanoja auttaaksesi osallistujia löytämään tapahtumasi Facebookissa. Facebook ehdottaa yleensä suosituimpia avainsanoja. Voit lisätä vain kolme.
 13. Jos myyt lippuja tapahtumiisi, voit lisätä linkin lipunmyyntisivulle . (Jos sinulla ei ole vielä linkkiä, voit luoda tapahtuman Billettolle viidessä minuutissa .)
 14. Voit valita, kuinka osallistujat voivat ottaa sinuun yhteyttä tapahtumaasi liittyen . (Voivatko he lähettää viestin tapahtumasivulle tai kysyä Messengerillä?) Voit myös valita, haluatko näyttää vierasluettelon vai pitääkö se yksityisenä.
 15. Lopuksi voit valita tallenna tapahtuma luonnoksena , luo tapahtuma , jonka kaikki näkevät, tai ajoita tapahtuma julkaistavaksi myöhemmin.

Kun Facebook-tapahtuma on julkaistu, aloita kutsumalla ystäviä tai luomalla siitä julkaisun hallinnoimallesi tapahtumasivulle.

Vinkki: Etsi alueeltasi paikallisia ryhmiä, joihin voit laittaa julkaisun tapahtumastasi. Muista kuitenkin kysyä ensin ryhmän pääkäyttäjältä, mikäli he sallivat julkaisusi.

Video

Olemme tehneet lyhyen videon näyttääksemme, kuinka helppoa on luoda tapahtuma Facebookissa :

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.