Urheilutapahtumasi. Valmis muutamassa minuutissa.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Luo urheilutapahtuma Billettoon

Olet järjestämässä mahtavaa urheilutapahtumaa. Tarvitset yhtä mahtavan tapahtumasivun kertoaksesi ihmisille siitä. Olet tullut oikeaan paikkaan.


Luo urheilutapahtumasivu vain muutamalla napsautuksella. Olipa kyseessä Zumba-luokka, mikroautokilpailu, jalkapallopeli tai jotain täysin muuta - autamme sinua:


  • Erotu oman tapahtumasivusi kanssa, joka on nopeasti valmis.
  • Myy lippuja, rekisteröi vieraita, tarjoa tositteita tai kerää lahjoituksia.
  • Mainosta sivusi - se on jakamisystävällinen ja näyttää hyvältä kaikilla mobiililaitteilla, tablet-laitteilla tai tietokoneilla.
  • Lisää sivusi Billetto-urheilutapahtumien luetteloon .
  • Hanki live-näkemyksiä lippujen myynnistä, vierastilastoista ja muusta.

Järjestelet sitten hauskaa aktiviteettipäivää tai koulutat seuraavaa karate-mestarien sukupolvea, urheilutapahtumasi on oikeassa paikassa - Billettossa. Olemme auttaneet monia järjestäjiä luomaan tapahtumia, jotka ulottuvat DBPC Polosta puistosta kehysjoogaan Family Dodgeball- ja Nerf Gun Fun -tapahtumiin. Olet turvallisissa käsissä.


Autamme myös sinua aloittamisessa. Osoitamme sinulle, miten voit luoda tappajatapahtumasivun ja opastaa ilmaisia tapoja mainostaa sitä.


Urheilutapahtuma voi olla valmis seuraavien 5 minuutin aikana. Oletko valmis?

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.