Listaa tapahtumasi verkkoon

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumalistaussivusto tapahtumallesi

Haluatko listata tapahtumasi verkossa? Voimme auttaa. Billetto on verkkosivusto, jonka avulla voit listata tapahtumia ilmaiseksi ja jopa myydä tapahtumalippuja verkossa. Listaa tapahtumasi muutamassa minuutissa ja näin varmistat sen, että sen näkee aktiivisen yhteisömme yli 500 000 lipun ostajaa vuodessa.


Aloittaminen on helppoa: Luo vain tapahtuma, lisää lipputyypit (ilmaiset tai maksetut), jotka haluat asettaa saataville, ja valitse kategoria, josta haluat ihmisten löytävän tapahtumasi. Valmis! Tapahtumasi on nyt valmis mahdollisille vieraille ja lippujen ostajille.


Eikä siinä vielä kaikki. Tapahtumasivusi on huolella muotoiltu näyttämään hyvältä millä tahansa laitteella - matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella - ja se on rakennettu sosiaalista jakamista varten. Lähetä linkki vain tapahtumasivullesi Facebookissa, Twitterissä tai muilla sosiaalisen median kanavilla, jotta ihmiset voivat rekisteröityä tai ostaa lippuja.


Voit tarkistaa milloin tahansa ilmaisen tapahtumalistauksesi. Katso myytyjen lippujen määrä tai integroi tapahtumasivusi Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin saadaksesi yksityiskohtaisia tietoja.


On 100 % ilmaista ilmoittaa tapahtuma ja myydä lippuja. Jos tarjoat maksettuja lippuja, ostajat maksavat pienen varausmaksun lipun hinnan lisäksi. Ilmaisissa tapahtumissa ei ole maksuja. Listaa ensimmäinen tapahtuma alle 5 minuutissa ja näe kuinka helppoa se on. Kiinnostuitko?

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.