Hallitse tapahtumaa. Helppo, nopea ja ilmainen.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumien hallintaohjelmisto

Billetto antaa sinulle ilmaisia työkaluja tulevan tapahtuman hallintaan ja markkinointiin. Vain 10 minuutissa myyt lippuja, rekisteröit RSVP: t ja seuraat tapahtuman suorituskykyä.


Tapahtumienhallintaohjelmistomme avulla voit:


 • Luoda
  Luo tapahtumasivusi alle 10 minuutissa. Muotoile se haluamallasi tavalla, lisää kuvia ja videoita, valitse myymäsi liputyypit ja julkaise sivu vain muutamalla napsautuksella.

 • Edistää
  Tapahtumasivusi on optimoitu näyttämään hyvältä kaikilla laitteilla - mobiililaitteilla, tablet-laitteilla tai tietokoneilla. Jaa linkki tapahtumaan tai upota se helposti omalle sivustollesi tai blogiisi. Tapahtumasi luetellaan myös Billettossa ja yli 500 000 vuosittaisen lipun ostajien aktiivisen yhteisömme näkee sen.

 • Myydä
  Myy maksetut liput, tavarat tai ruokakupongit. Hyväksy lahjoitukset, tarjoa ilmaisia lippuja tai seuraa vain RSVP-pisteitä. Vieraasi voivat ostaa nopeasti ja helposti lippuja joko tapahtumasivulta tai sivustollesi upotetun lippu-widgetin kautta. Käsittelemme maksut ja hyväksymme kaikki tärkeimmät luottokortit.

 • Seurata
  Hanki selkeä kuvaus tapahtumasi sujuvuudesta. Seuraa, kuinka monta lippua myydään ja kuka ostaa niitä reaaliajassa. Voit myös pyytää valinnaisia päivittäisiä myyntiraportteja lähettämistä sähköpostiisi. Tarvita lisää? Integroi tapahtumasivusi helposti Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin saadaksesi lisää tietoa ja käsityömarkkinointikampanjoita.

 • isäntä
  Käytä tapahtumapäivänä ilmaista mobiilisovellusta skannataksesi lippuja ja saadaksesi nopean yleiskuvan osallistumisesta. Haluatko mennä vanhaan kouluun ja tulostaa vierailijasi? Vie viertätiedot helposti PDF-, CSV- tai XLS-tiedostoina (myös yhteensopivia Attendiumin kanssa ).

Billetto-tapahtumanhallintaohjelmistoa voi käyttää vapaasti kaikille tapahtuman järjestäjille. Tarvitsetko utelias ottamaan sen kehruuta varten?

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.