Myy tapahtumalippuja ja kerää maksuja. Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumamaksujärjestelmä järjestäjille

Billetto on kaikille tapahtuman järjestäjille, jotka tarvitsevat todella yksinkertaisen tavan myydä lippuja ja käsitellä maksuja. Maksujärjestelmämme huolehtii luottokorttien käsittelystä ja helpottaa lippujen myyntiä, joten voit keskittyä sen sijaan tapahtuman onnistumiseen.

Rekisteröinti ja tapahtuman luominen Billettoon kestää enintään 10 minuuttia. Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan lippujen myynnin ja hyväksymään kaikki tärkeimmät pankkikortit. Kyllä, se on niin helppoa.

Olemme tehneet lippu-widgetin upottamisesta mille tahansa verkkosivustolle tai blogiin helppoa. Tällä tavalla voit myydä lippuja ja käsitellä maksuja suoraan omalla sivustollasi - muita työkaluja tai ohjelmistoja ei tarvita.

Voit tehdä paljon muutakin kuin vain myydä lippuja. Tarjota ilmaisia lippuja, seurata rekisteröintejä, vastaanottaa lahjoituksia, myydä tositteita ja tavaroita kaikki vain napin painalluksella. Billeton kautta helppo seurata lippujen myyntiäsi ja ilmoittautumistasi.

Mitä veloitamme kaikesta tästä? Emme mitään. Et maksat mitään omasta taskustasi, et edes kuukausikuluja. Lisäämme lipun hintaan pienen varausmaksun, jonka voit siirtää lipun ostajille halutessasi. (Ilmaisille lipuille ei tietenkään lisätä maksuja.) Kokeile ilmaiseksi!

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.