Lipunmyyntipalvelu verkossa. Tehty tapahtumiisi.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Lipputulo-ohjelma verkossa

Onko tapahtuma tulossa? Tarvitsetko tapa lippua tapahtumaan ja rekisteröidä osallistujat? Voimme auttaa. Billetto on lippuratkaisu tapahtumiisi - yrityskonferensseista joogatunneihin ja pubi ryömintöihin. Järjestät tapahtuman; tarjoamme sinulle alustan myydä lippuja.


Ilmainen lippupalvelumme on suunniteltu erityisesti tapahtumien järjestäjien mielessä. Teemme lippujen myynnistä helppoa ja nopeaa. Voit olla valmis ja ajamassa alle viidessä minuutissa. Tässä on mitä voit tehdä Billettelle:


  • Myy erilaisia lipputyyppejä
  • Maksetut liput? Tarkistaa. Ilmaisia lippuja? Ei ongelmaa. Ruokakupongit? Miksi tietysti. Minkä tyyppisen lipun haluat myydä, online-ratkaisumme mahdollistaa sen. Voit jopa saada ihmiset maksamaan lipuistaan verkossa ja noutamaan liput valitsemasi lipputulon mukaan.
  • Luo tulostettavia lippuja
  • Jos haluat jakaa fyysisiä lippuja, voit saada tulostettavan PDF-lipun sähköpostiin. Nämä liput sisältävät kaikki tarvittavat tiedot seuraamiseksi ja skannaamiseksi ovella. Siitä puhuen...
  • Skannaa liput tapahtumaan
  • Ilmaisen mobiilisovelluksemme avulla voit skannata liput tapahtumapäivänä ja seurata osallistumista. Vieraasi puolestaan voivat käyttää sovellusta ostaa lippuja ja tallentaa niitä turvallisesti tapahtumaan saakka.
  • Seuraa lippujen myyntiä ja paljon muuta
  • Lippupalvelumme avulla voit myös seurata lippujen myyntiä - katso kuinka monta lippua kustakin tyypistä myytiin ja kuinka paljon tuloja olet esimerkiksi tuottanut. Jos tarvitset lisätietoja, voit integroida tapahtumasivusi helposti Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin.

Kaikki tämä tulee sinulle maksutta. Ansaitsemme elantomme pienestä varausmaksusta, jonka vieraat maksavat lippujensa lisäksi. Jos liput ovat ilmaisia, vieraasi eivät maksa mitään.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.