hero-image

Billetton ominaisuudet

hero bg

Tapahtuman järjestely ja hallinta

Luo nopeasti tapahtumia

Sinun ei tarvitse olla tietotekninen kuiskaaja tai koodiguru. Jos voit napauttaa ja kirjoittaa, voit luoda tapahtuman Billettossa. Se kestää vain 5 minuuttia. (Joo, laskimme.)

Ohjaa tietoja

Sinun tapahtuma, sinun säännöt. Aseta tapahtuman päivämäärä ja sijainti, lisää otsikko ja kuvaus ja valitse luokka. Kaikki muutamalla hiiren napsautuksella ja muutamalla näppäimistön painalluksella.

Tyylitä listauksesi

Siirry tavallisen vanhan tekstin ulkopuolelle. Lisää sankari-kuva tapahtumaan. Upota videot ja valokuvat, linkitä asiaankuuluviin sivustoihin ja muotoile teksti, jotta voit lisätä sivun ja tehdä siitä omasi.

Mukauta lippusi

Lisää niin monta lipputyyppiä kuin haluat ja päätä, kuinka monta lippua jokaisesta lipputyypistä myyt. Lipputyyppeihin sisältyvät ilmaiset liput, maksulliset liput, lahjoitukset, ilmoittautumiset ja lippuluukkuliput jotka noudetaan myöhemmin fyysisestä sijainnista.

Myy kuponkeja

Tarjoatko ruokaa tai kauppatavaraa tapahtumassa? Myy kuponkisi verkossa. Asiakkaat voivat myöhemmin vaihtaa ne ruoaksi, juomiksi, tavaroiksi tai siihen, mitä ikinä annat tapahtuman aikana. Kätsyä, eikö?

Auta vieraita navigoimaan

Kukaan ei halua eksyä. Kun olet valinnut tapahtumapaikan, se näkyy tapahtumaluettelon alareunassa kartalla. Vieraillesi pitäisi olla helpompi löytää paikka.

Näytä puhujat

Leveile tapahtuman suurilla tähdillä. Lisää valokuvia, nimikkeitä ja nimiä, jotta ne näkyvät tapahtumaluettelossasi. Mahtavaa!

Muokkaa painikkeita

"Hae liput" on järkevää vain, jos on --- tiedäthän --- lippuja. Jos näin ei ole tapahtumassasi, ei ongelmaa! Vaihda oletuspainike yksinkertaisesti "Rekisteröi", "Lahjoita" tai "Hanki kausipassi"-painikkeeksi.

Muokkaa URL-osoitetta

Etkö ole tyytyväinen tapahtumalistauksen mahdottomast äännettävään, automaattisesti luotuun URL-osoitteeseen? Kuka olisi ?! Älä huoli. Määritä, miten haluat sen näkyvän.

Ole mobiiliystävällinen

Tapahtumasivusi on optimoitu näyttämään hyvältä millä tahansa laitteella. Mene eteenpäin, sano vieraillesi että he voivat katsoa sitä älypuhelimissa, tableteilla tai tietokoneilla.

Hallitse tilojen kapasiteettia

Liian monta vierasta, liian vähän tilaa? Määritä myyntikorttien kokonaismäärälle kova raja. Kun yhdistetty lipunmyynti nousee tähän numeroon, tapahtuma näkyy virallisesti nimellä “Loppuunmyyty.” Yhyy.

Suunnittele se

Valitse ”Julkaise myöhemmin” -vaihtoehto, jotta tapahtuma näkyy vain tietyn päivämäärän ja ajan jälkeen. Voit tehdä saman lipuillesi ja asettaa ajankohdan, jonka aikana kukin niistä on käytettävissä.

Tee se yksityiseksi

Onko tapahtumasi avoin vain niille, jotka "tietävät"? Poista Julkinen-ruutu ja katso, että se katoaa julkisista listoista. Poof, se on poissa! Vain henkilöt, joilla on tapahtumalinkki, voivat tulla siihen.

Peruuta aina kun

Jos muutat mielesi, peruuttaminen on yhtä helppoa kuin painikkeen painaminen. (Vaikka haluat luultavasti lisätä viestin kertomaan vieraillesi, mikä meni pieleen.)

Kloona tapahtuma

Haluatko toistaa viime vuoden menestyksen? Onko sinulla useita toistuvia tapahtumia? Monista nykyinen tapahtuma ja tee tarvittavat muutokset. Sinun (tapahtuma) kloonien armeija on valmis!

Luo salaisia koodeja

"Pssst, hei ... haluatko näitä erikoislippuja?" Piilota eksklusiivisimmat liput pääsykoodin taakse. Ne näkyvät vain, kun oikea koodi on syötetty. Ei taika-sanaa, ei erikoislippuja. Sori.

Lippujen myynti ja vieraiden rekisteröinti

Rekisteröi vieraat ilmaiseksi

Ei välttämättä ole tarjolla ilmaista lounasta, mutta siellä voi varmasti olla ilmaisia tapahtumia. Voit käyttää alustaa ilmaisia lippuja varten tai seurataksesi vierasrekisteröintejä. Sekä sinulle että vieraillesi aiheutuvat kokonaiskustannukset ovat nolla. Se on halpaa!

Päätä, kuka maksaa

Aina kun myyt lipun, veloitamme pienen maksun. Mutta sinä päätät, otetaanko tämä maksu lipun hinnasta (saat itse hieman vähemmän) tai välitetäänkö maksu vieraille (he maksavat hieman enemmän).

Kerää lahjoituksia

Pidätkö hyväntekeväisyystapahtumaa? Hyvä sinä! Voit pyytää lahjoituksia suoraan tapahtumasivusi kautta. Lisää vain "Lahjoitus" -lippu luetteloon. Voilà, olet valmis!

Käsittele maksuja ...

...niinkuin Pro. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla yksi. Käsittelemme kaikki maksut sinulle. Asiakkaat voivat maksaa millä tahansa yleisellä luottokortilla tai laskulla. Voit myös käyttää sovellustamme seurataksesi offline-maksuja.

Saa tulosi

Kun tapahtuma on ohi, on aika hankkia ansaittu raha. Anna meille vain pankkitietosi ja katso, kun lipputulot saapuvat tilillesi suoran talletuksen mahtavan voiman kautta.

Saa lisätietoja

Tarve tietää vieraiden ruokailutarpeet tai mitä musiikkia he kuuntelevat? Kysy vain! Lisää kysymys, joka näkyy, kun he ostavat lipun - se voi olla avoin kysymys tai pudotusvalikko.

Ota yhteyttä asiakkaisiin

Asiakkaat voivat tutustua sinuun kysymyksiin tai pyyntöihin sivustosi turvallisella lomakkeella. Vastaavasti voit kirjoittaa vieraille jakaaksesi käytännön tietoja tapahtumasta, ilmoittaa lippujen tarjouksia ja niin edelleen.

Tulosta lippuja

Tarvitsetko fyysisiä lippuja, joita voit luovuttaa tai käyttää offline-edistämiseen? Pyydä vain sähköpostia tulostettavilla PDF-tiedostoilla. Lipuillasi on jopa viivakoodit ja QR-koodit. Siistiä!

Asiakkaat päivittyvät suoraan

Lippujen ostajat saattavat haluta päivittää lipun nimen tai jopa siirtää sen ystävälle. Se on täysin ok: He voivat tehdä sen suoraan sivustollamme. Joten se on yksi vähemmän päänsärky sinulle. Huh.

Varattu istuin

Tarjoa istumapaikkalippuja

Onko tilaisuutesi määritellyt istuimet? Jos aiot myydä vähintään 100 + istumapaikkalippua, meidän "Varattu istuin" -palvelumme voi olla sinulle.

Visualisoi paikka

Pyrimme luomaan mukautetun istumakartoituksen tiettyyn tapahtumaan. Katso istumapaikkasuunnitelmasi elävöityvän. Täydellinen teattereille, stadioneille, elokuvateattereille ja muille paikoille, joissa on nimetyt istumapaikat.

Vieraat napsauttavat ostaa

Tee istumapaikkaliput helposti ostettaviksi yksinkertaisella osoita-ja-klikkaa alustalla. Vieraat voivat visuaalisesti navigoida istumapaikkasuunnitelmaasi selaamalla, suurentamalla ja pienentämällä ja valitsemalla haluamansa paikat.

Lukitse erityiset istuimet

Haluatko varata tiettyjä paikkoja VIP-henkilöille tai muutamille onnellisille vieraille? Luo pääsykoodi, joka avaa osan istumapaikkasuunnitelmastasi, kun joku käyttää sitä. Kuinka ovelaa.

Hanki yleiskatsaus

Kojelaudalla voit seurata varattujen istumapaikkojen myyntiä, lippujen saatavuutta ja vieraiden läsnäoloa. Kaikki yhdessä kätevässä katsauksessa.

Tapahtuman mainostaminen

Myy sivustollasi

Onko sinulla blogi tai verkkosivu? Hyviä uutisia: Annamme sinulle lipun widgetin, jonka avulla voit kopioida ja liittää sivustosi. Vierailijat voivat ostaa lippuja tai rekisteröityä sinne sivustolla ilman tarvetta lähteä.

Omaksu profiilisi

Saat oman organisaatioprofiilin, jota ihmiset voivat seurata. Voit muokata itseäsi mukauttamalla valokuvaa, kansikuvaa ja kuvausta. Tulevat tapahtumat näkyvät automaattisesti myös siellä.

Jaa napsauttamalla

Jakamisen ei pitäisi vaatia enemmän kuin yhden napsautuksen. Siksi olemme lisännyt kaksi isoa, värikästä painiketta, jotka auttavat sinua ja osallistujiasi jakamaan tapahtumaa Facebookissa ja Twitterissä.

Houkuttele erikoislipuilla

Hanki vähän vilinää tarjoamalla aikarajoitettuja Aikainen Lintu -lippuja. Myy ylimääräisiä VIP-lippuja vieraille, jotka haluavat maksaa enemmän, jotta saat ylimääräisiä etuja. Muista: Myytävien lippujen tyyppejä ei ole rajoitettu.

Lähetä vieraille sähköpostia

Vie vierasluettelosi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Olet valmis ilmoittamaan kilpailuistaa, lippujen tarjouksista ja erikoistarjouksista.

Hanki luettelo automaattisesti

Kaikki julkaistut tapahtumasta lisätään tapahtumaluetteloon. Ihmiset voivat löytää sen selaamalla ja etsimällä tapahtumia. Älä huoli: jos tapahtuma on yksityinen, emme kerro kenellekään. Voimme pitää sen salassa.

Ole sovelluksessamme ...

Ilmainen tapahtumien etsintäsovellus auttaa lippujen ostajia etsimään ja löytämään uusia tapahtumia. Jos tapahtuma on sivustollamme, se on sovelluksessamme. Katso? Voit olla kahdessa paikassa kerralla.

... ja ehkä uutiskirjeemme?

Joka kerta lähetämme avustavia sähköpostiviestejä tapahtumien edistämiseksi tilaajillemme. Kuka tietää, ehkä tapahtumasi pääsee listalle?

Tapahtuman työkalut

Käytä sovellusta

Ei tarvita hienoja skannereita ja täyttä kassa-asetusta. Onko sinulla älypuhelin? Hienoai: Käännä se hätävirranpyyhkäisykoneeksi ja kassakoneeksi. Tarvitset vain ilmaisen Tapahtumajärjestäjä -sovelluksen.

Kirjaa vieraat sisään

Sovelluksen avulla voit etsiä vieraita nimen perusteella ja tarkistaa ne suoraan. Tai voit yksinkertaisesti tulostaa vierasluettelosi vanhanaikaiseen tapaan. Emme tuomitse.

Skannaa lippuja

Vielä parempi: Koska jokaisella lipulla on QR-koodi ja viivakoodi, voit joko käyttää älypuhelimen kameraa tai omaa viivakoodinlukijaa, jotta voit nopeasti skannata ihmisten liput. Klikkaa, ja viuh, he ovat sisällä!

Anna vieraille vaihtoehtoja

Asiakkaat voivat valita haluamansa lippumuodon. He voivat tulostaa lippunsa tai näyttää ne älypuhelimen näytöllä. Ja kyllä, e-liput toimivat myös heidän kannettavien laitteiden kanssa kuten Apple Watch.

Seuraa offline-myyntiä

Myydäänkö lippuja ovelta? Kapinoija! Voit käyttää Tapahtumajärjestäjä -sovellusta myydäksesi lippuja paikan päällä ja seurataksesi näitä lippujen kokonaismyynnin katsauksessa.

Katso live-tilastot

Pysy asioiden edellä. Seuraa, ketkä ostivat lippuja ja kuinka monta vierasta on jo kirjautunut sisään milloin tahansa. Kaikki tämä älypuhelimen näytöllä.

Raportointi ja oivallukset

Hanki yleiskatsaus

Tapahtuman kojelauta tarjoaa nopean katsauksen myydyistä kokonaismyynnistä ja myytyjen lippujen määrästä. Katso, miten lipunmyynti on avautunut interaktiivisella historiallisella kaavalla.

Katso erittely

Myytkö useita lippuja? Hanki erittely jokaisesta, mukaan lukien katsaus siitä, onko se ostettu verkossa vai syötetty Event Manager -sovelluksen kautta. Pidä lukua siitä, kuinka monta lippua sinulla on vielä käytettävissä.

Vastaanota päivittäin raportteja

Etkö halua kirjautua sisään tilastojesi tarkistamiseksi? Emme syytä sinua! Tee asioista helppoa itsellesi. Pyydä päivittäinen raportti ja saat sähköpostitse listan maksutapahtumista ja lippujen tilasta kerran päivässä.

Lisää Google-tietoja

Jos käytät Google Analyticsia, yhdistä tili Billettoon saadaksesi lisää tilastoja tapahtumalistaasi tarkastelevista henkilöistä.

Katso viittaajat

Katso, mitkä kanavat ajavat myyntiä ja kuka on lähettänyt ihmiset tapahtumaluetteloon. Tämä voi auttaa sinua optimoimaan mainostyötäsi.

Hanki vieraiden näkemyksiä

Katso, mistä osallistujat tulevat värikoodatun interaktiiviseen kartan avulla. Saat ymmärryksen lippujen ostajien demografisista tiedoista jotta voit kohdistaa markkinointisi paremmin.

Integroi Facebook Pixelin kanssa

Ilmainen tapahtumien etsintäsovellus auttaa lippujen ostajia etsimään ja löytämään uusia tapahtumia. Jos tapahtuma on sivustollamme, se on sovelluksessamme. Katso? Voit olla kahdessa paikassa kerralla.

Vie vierasluetteloita

Vie vierasluettelosi helposti eri muodoissa, kuten PDF, XLS, CSV ja TXT. Jos käytät Attendiumia, voimme viedä myös yhteensopivassa XLS-muodossa. Olemme melko joustavia.

Tuki

Kysy meiltä mitä vain

Juuttunut? Surullinen? Tarvitsetko apua? Olemme täällä sinua varten. Laita meille sähköposti tai soita puhelinpalveluumme työaikana. Teemme parhaamme tehdäksemme sinut onnelliseksi.

Etsi vastaus

Onko sinulla kysymys? On mahdollista, että joku muu on jo kysynytt sitä. Hae tai selaa usein kysyttyjä kysymyksiä ja saat vinkkejä Billetton ominaisuuksien hyödyntämisestä.

Saa vinkkejä ja vihjeitä

Olemme koonneet joukon artikkeleita, e-kirjoja ja blogikirjoituksia, joiden avulla voit tulla helpommin tapahtuman järjestäjäksi. Kun sinä onnistut, mekin onnistumme.

pattern