Myy liput mihin tahansa tapahtumaan. Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumien lippujärjestelmä kaikille tapahtumille

Järjestätkö tapahtumaa? Tarvitsetko tapahtumalippujärjestelmän, jonka avulla voit myydä lippuja tai seurata rekisteröintejä? Kokeile Billettoa. Teemme tapahtuman lipunmyynnin helpoksi, ilmaiseksi ja jopa hauskaksi.

Tapahtuman luominen on helppoa. Osoita, napsauta ja kirjoita. Oletko koskaan luonut Facebook-tapahtumaa? Se on yhtä helppoa.

Voit asettaa ensimmäisen tapahtumasi liikkeelle alle viidessä minuutissa. Se on totta. Napsauta ”Luo tapahtuma nyt” ja käynnistä ajastin.

Mikä on parasta? Lippujen luominen Billetto-palvelussa on täysin ilmaista. Rekisteröinti ja tapahtumien luominen ei maksa mitään. Mitään kuukausittaisia tai toistuvia tilauksia ei ole. Voit jopa siirtää lipunvarausmaksun ostajillesi saadaksesi lipusta täyden hinnan itsellesi.

Kokeile. Napsauta alla olevaa painiketta, ota kuppi kahvia ja saat ensimmäisen tapahtuman valmiiksi muutamassa minuutissa.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.