hero-image

Johtajuus

Billetto on entisten tapahtumajärjestäjien ja insinöörien perustama teknologiayritys, jonka yksinkertaisena tavoitteena on saada useammat ihmiset lähtemään ulos. Jokaisen Billetto-tapahtuman ytimessä ovat tapahtumajärjestäjämme, jotka tarvitsevat aina uusimman ohjelmistoratkaisun houkutellakseen lisää osallistujia.

Billettolla innovoimme nopeasti, koska yrityksemme päätökset perustuvat käyttäjiemme toiveisiin. Meille johtajuus on yhdistelmä järjestäjien toivomien ominaisuuksien oikean yhdistelmän toteuttamista ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, joita järjestäjät eivät vielä käytä.

hero-6-screen

Yhtiön hallitus

translation missing: fi. lp.leadership.joe_cohen.name
Yrittäjä | Enkelisijoittaja | Hallituksen jäsen | Neuvonantaja

Joe Cohen - Hallituksen puheenjohtaja

Joe on menestyksekäs johtaja, joka on kasvattanut kuluttaja-, viihde- ja vapaa-ajan yrityksiä sekä startup- että yritysympäristöissä. Joe antaa syvälliset ja ainutlaatuiset taidot ja näkemykset johtamiseen, strategiaan, brändiin ja toimintaan. Hän on johtanut menestyksekkäiden yritysten kehittämistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa rakentamalla tiimejä, joilla on erinomaiset toteutustaidot ja halu voittaa.

LinkedIn
translation missing: fi. lp.leadership.jacob_bratting_pedersen.name
Osakas VF Venturessa / Vækstfonden

Jacob Bratting Pedersen

Vastaa ICT-salkun uusista sijoituksista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Entinen osakas pääomasijoitusyhtiö Northcapissa. Toimintakokemusta useista teknologiastartupeista, viimeisimpänä ICT-turvayhtiö Secunian operatiivisena johtajana. Laaja kokemus kansainvälisten myyntiorganisaatioiden rakentamisesta ja ICT-yritysten kansainvälistymisestä. Työkokemusta mm. USA:sta ja Israelista. Valmistunut kauppatieteiden maisteriksi lisäkursseilla INSEADista, Harvardista ja MIT:stä.

LinkedIn
translation missing: fi. lp.leadership.per_mikael_jensen.name
Altinget.dk:n konsernijohtaja | Mandag Morgen | Altinget.se

Per Mikael Jensen

Per Mikael Jensen johti vuoden 2013 loppuun saakka maailmanlaajuista ilmaislehtiryhmää Metro Internationalia, jonka omistaa sijoitusyhtiö Kinneviks, joka omistaa myös MTG:n (Viasat, Tv3, Tv1000). Jensen toimi 1. toukokuuta 2006 - 1. elokuuta 2007 TV 2, DANMARK A, S:n toimitusjohtajana. 1. heinäkuuta 2017 alkaen hän on toiminut mediatalo Altinget.dk, Altinget.se ja Mandag Morgenin toimitusjohtaja.

LinkedIn
translation missing: fi. lp.leadership.peer_bentzen.name
Deutsche Post DHL Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja

Peer Bentzen

Peer Bentzen on rakentanut liiketoimintoja ja palveluja johtaville yrityksille, kuten AOL:lle, Microsoftille ja DPDHL:lle Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Hän tuo mukanaan kokemusta laajasta johtajuudesta liiketoiminnan kehittämisessä, myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä ja kumppanien ekosysteemeissä eri alustoilla yhdessä johtavien kumppaneiden kanssa (esim. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce jne.). Peer on toiminut yli 18 vuotta aktiivisena neuvonantajana ja mentorina erilaisille startup-yrityksille startup-ekosysteemissä Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

LinkedIn

Hallinto

translation missing: fi. lp.leadership.patrick_borre.name
Toimitusjohtaja

Patrick Borre

Ennen siirtymistään Billetton toimitusjohtajaksi Patrick Borre perusti ja rakensi useita menestyksekkäitä sähköisen ohjelmistokaupan markkinapaikkoja, kuten Downtown, Takeoffer, sekä Tanskan suurimman blogiverkoston Bloggers Delightin. Patrick johtaa Billetton kansainvälistä laajentumista ja keskittyy erityisesti tuoteinnovaatioihin, kumppanuusmahdollisuuksiin ja varainhankintaan.

LinkedIn
translation missing: fi. lp.leadership.martin_sorensen.name
Operatiivinen johtaja

Martin Sørensen

Billetto on todellinen datalähtöinen yritys, tietoja hyödynnetään koko yrityksessä jatkuvasti testaamalla ja optimoimalla kaikkia osa-alueita. Martin Sørensen hyödyntää taustaansa fyysikkona, insinöörinä ja liikkeenjohdon konsulttina nopeuttaakseen Billetton tietojen tulostumista ja visualisointia, jotta järjestäjät voivat paremmin hyödyntää lipunostajilta saatua tietoa. Martinilla on kokonaisvastuu back office -toiminnoista, mukaanlukien talous-, henkilöstö-, laki-, data-, raportointi- ja analyysitoiminnot.

LinkedIn

Sijoittajat

translation missing: fi. lp.leadership.vf_venture.title

VF Venture

VF Venture tekee osakesijoituksia tanskalaisiin kokeneisiin yrityksiin. Erityisesti keskittyen IT-, lääketiede- ja teollisuusteknologiaan. Sijoitukset vaihtelevat 1-3 miljoonan euron välillä ja nykyisessä salkussa on 35 yritystä.

translation missing: fi. lp.leadership.vf_venture.title
translation missing: fi. lp.leadership.concentric.title

Concentric

Concentric keskittyy eurooppalaiseen teknologia-alaan ja sijoittaa 0,5-5 miljoonaa euroa kasvuyrityksiin. He ovat läheisesti mukana kumppanuudessa, kannustamalla ennakoimaan, olemaan kekseliäitä ja käytännönläheisiä.

translation missing: fi. lp.leadership.concentric.title
translation missing: fi. lp.leadership.d68.title

D68

D68-kumppani Thomas on yrittäjä ja 3 kertainen purjalautailun maailmanmestari, joka on erikoistunut luomaan mullistavia B2B-teknologiayrityksiä. Menestyksekkään purjelautailu-uran jälkeen Thomas perusti ensimmäisen startup-yrityksensä DtecNetin, joka on markkinajohtaja reaaliaikaisen mediatiedustelun ja piratismin torjunnan alalla. Pääkonttori sijaitsi Los Angelesissa ja sen palveluksessa oli yli 100 työntekijää, ja sen asiakasportfolioon kuuluivat maailman suurimmat mediayhtiöt, ennen kuin MarkMonitor osti sen vuonna 2010. Thomas jätti MarkMonitorin ja siirtyi ThomsonReutersille 400 miljoonalla dollarilla ja johti myöhemmin yrityksen digitaalisen median osastoa kaksi vuotta ennen kuin siirtyi GAN Integrityn perustajaksi ja puheenjohtaksi.

translation missing: fi. lp.leadership.d68.title
pattern

Kokeile Billettoa luomalla ensimmäinen tapahtumasi

Ympäri maailmaa miljoonat ihmiset ovat valinneet Billetton lippujen etsimiseen ja tapahtumien luomiseen.

Aloita