Lippujen myynti verkossa. Helposti.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Lipunmyynti tapahtumiin verkossa

Tiesitkö, että voit hoitaa tapahtumasi lipunmyynnin verkossa? Pitää nimittäin paikkansa. Billetto on palvelu, joka on suunniteltu tekemään lipunmyynnistä yksinkertaista. Voit luoda tapahtuman ja aloittaa lipumyynnin alle viidessä minuutissa – ilmaiseksi.


Miksi myydä lippuja verkossa? Syitä on monta – vaikkapa:


Nopeasi toimeen Eikö tee mieli kuluttaa tuntitolkulla aikaa tapahtumanluonnin, lipunmyynnin ja maksutapojen määrittämisen harjoitteluun? Lipunmyyntipalvelumme tekee työn puolestasi. Tapahtumasi on valmiina lipumyyntiin muutamassa minuutissa.


Useita lipputyyppejä Myytpä sitten maksullisia lippuja, tarjoat ilmaislippuja, otat vastaan lahjoituksia tai jaat ruokakuponkeja, onnistut siinä vaivatta. Valitse vain lipputyyppi ja lukumäärä, kun luot tapahtuman.


Mainosta vaivatta Tapahtumasivusi on välittömästi optimoitu ja näyttää hyvältä minkä tahansa älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ruudulla. Jaa tapahtuma seuraajiesi kanssa, ja lipumyynti onnistuu riippumatta siitä, mikä laite kullakin on käytössä.


Lipunmyyntiä ja paljon muuta Tarvitsetko dataa käden ulottuville? Onnistuu. Seuraamme lipunmyyntilukuja kunkin lipputyypin kohdalla. Voit myös integroida tapahtumasivusi helposti Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin oppiaksesi lisää.


.

Billetto on tapahtumanjärjestäjälle aina ilmainen (koskee siis sinua!). Vieraasi maksavat pienen maksun lipun ostaessaan. Miten olisi lipunmyyntipalvelun koeajo? Luo ensimmäinen tapahtumasi, lisää liput ja ala myydä – kyse on vain muutamasta klikkauksesta.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.