Hallitse tapahtumiasi kun olet liikkeellä

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Verkkotyökalun ja vastaavan mobiilisovelluksen avulla Tapahtumien hallinta auttaa sinua siirtämään tapahtumasi seuraavalle tasolle tarjoamalla sinulle työkalut:


  • Tarkista live-tilastot ympäri vuorokauden
  • Skannaa liput
  • Hallinnoi vieraslistoja
  • Myy liput henkilökohtaisesti ennen tapahtumaa tai tapahtumapäivänä (käytä selainversiota, ei sovellusta)
  • Käytä useita laitteita samanaikaisesti
  • Jaa Event Manager -sovellusliittymäavaimesi , jotta muut voivat skannata sovelluksen kanssa ilman, että sinulla olisi pääsyä Billetto-tiliisi

Seuraa myyntiäsi mistä tahansa

Olet kiireinen. Me tajuamme sen. Tapahtuman järjestäjät ovat siellä, pyöräilevät, tekevät kauppaa ja pistävät jalkakäytävän saadakseen isot asiat tapahtumaan seuraavassa tapahtumassa. Siksi olemme lisänneet helppokäyttöisen lipunmyynnin yleiskatsauksen Event Manageriin. Ota selvää, kuinka tapahtumasi myyvät mistä tahansa.


Lippujen skannaaminen on helppoa

Event Manager toimii kaiken kokoisten ja muotoisten viivakoodien kanssa; skannaus yhtä nopeasti kuin yksi .30 ms käyttämällä valinnaista ulkoista USB-skanneria, tai noin 10–15 / minuutti suoraan iOS-laitteeltasi.


Webissä tai tien päällä

Suurimmalta osin saat saman toiminnallisuuden kaikissa Event Manager -sovelluksen iOS- ja selainversioissa (ts. Sinulla on sama toiminnallisuus riippumatta siitä, käytätkö sitä puhelimessa / tablet-laitteessa tai tietokoneessa). Ainoa poikkeus? Mahdollisuus myydä lippuja henkilökohtaisesti käteisellä tai ulkoisella luottokortilla ei ole tällä hetkellä sovelluksessa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia - kirjaudu vain tablet-laitteen selaimen kautta ja olet suojattu.


Aloita tänään kirjautumalla sisään Billetto-tiliisi ja käymällä Oma profiili -kohdassa tarttuaksesi yksilölliseen API-avaimeesi tai lataamalla sovellus iTunesista. Voi, ja mainitsimmeko tapahtumanhallinnan ilmaiseksi kaikille Billetto-järjestäjille? Ole hyvä.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.