Tapahtuman rekisteröinti verkossa.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumien rekisteröinti ja varaus

Jos etsit sivustoa tapahtumarekisteröintien käsittelemiseksi ja vierasluettelon seuraamiseksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Billetto antaa sinun luoda ja hallita mitä tahansa tapahtumaa minuuteissa. Tarjoamme täydellisen työkalupaketin, jonka tarkoituksena on tehdä tapahtumien online-rekisteröinti ja varaaminen mahdollisimman helpoksi.


Haluatko välttää ylimyynnin? Päätä tarkalleen, kuinka monta tapahtumalippua tarjotaan saataville ja minkä tyyppisiä lippuja tarjotaan. Pyydä ihmisiä ilmoittautumaan etukäteen, lataamaan lippuja esittelemään tapahtumaa tai varaamaan lippuja, jotka he voivat fyysisesti noutaa lipputulostasi. Haluatko jakaa liput itse? Sinulla voi olla tulostusvalmiita PDF-lippuja lähettää suoraan sähköpostiisi. Päätös on sinun.


Autamme myös sinua seuraamaan tapahtumien rekisteröintejä ja varauksia. Katso kuinka moni henkilö on rekisteröinyt tai ostanut tietyn tyyppisen lipun. Voit jopa hankkia ilmaisen mobiilisovelluksen, jonka avulla voit skannata vieraiden lippuja ovella.


Paras osa? Tapahtumien online-rekisteröintijärjestelmämme on täysin ilmainen käyttää. Veloitamme vierailta pienen varausmaksun ostaessasi lipun. Mutta - tietysti - jos lippusi ovat ilmaisia, emme veloita vierailijoilta mitään. Se olisi töykeää, eikö niin?

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.