Billetto Istumapaikkaratkaisu

Suunnittele upeita istumajärjestelyitä ja näyttäviä tiloja Billetton istumapaikkaratkaisun avulla.

Myy
Kasvata tapahtumasi myyntiä jopa 10 prosentilla. Tapahtumasivu ja ostoprosessi on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, mikä helpottaa lippujen ostamista ja tapahtumien löytämistä minuuteissa.
Mainosta
Hyödynnä käytettävissä olevia itsemarkkinointityökaluja tai anna järjestelmämme mainostaa sitä tuhansille lipunostajille useissa kanavissa sisäänrakennetun mainosratkaisumme kautta.
Hallitse
Vapauta aikaasi nopealla luomisprosessilla, aikataulutetuilla raporteilla, automaattisilla odotuslistoilla ja monelle muulla ominaisuudella. Olemme luoneet luotettavan alustan, jotta voit keskittyä enemmän siihen, missä olet parhaimmillasi.

Kauniit suunnittelut

Tehokkain selain pohjapiirustussuunnittelija lipunmyyntiin. Piirrä suuria tapahtumapaikkoja lyhyessä ajassa. Säädä niitä lennossa.

Jokainen yksityiskohta ratkaisee

Integrointimme tilasuunnitteluun on täynnä tarkkoja työkaluja, jotka varmistavat, että kaikki yksityiskohdat esitetään tarkasti.

Miksi käyttää istumajärjestelysuunnittelijaa?

Mikään koko ei ole liian suuri

Luo 200-paikkaisista teattereista 100 000-paikkaisiin stadioneihin. Käytä osioita piirtääksesi valtavan stadionin, yleisön sisäänpääsyalueita konsertteihin, pöytiä gaalaan tai myyntikojuja kaikenlaisiin tapahtumiin.

Useita kerroksia

Piirrä istumajärjestelyjä monikerroksisiin tiloihin, ja voit nähdä jokaisen alapuoleolella olevan kerroksen piirtohetkellä.

Vertailukaavio

Vertailukaavio-työkalu auttaa sinua löytämään oikean mittakaavan ja rivivälin vastaamaan olemassa olevaa pohjapiirustusta. Säästä aikaa ja vähennä virheitä piirtämällä olemassa olevan pohjapiirustuksen päälle.

Paljon apuvälineitä

Suunnittelijalla on täydellinen työkalupakki, joka helpottaa kaavion piirtämistä. Kohdista tai aseta kohteet tasaisesti. Tartu ruudukkoon ja geometriaan. Kumoa, tee uudelleen, kierrä tai peilaa.

Istumapaikkaratkaisu tapahtumillesi

Hyödynnä tilaisuutesi potentiaalia käyttämällä integroitua istumapaikkakaavion ominaisuutta, mikä mahdollistaa upeiden tilojen suunnittelun vaivattomasti.

Contact us

Teatteri

Monet teatterijärjestäjät tarjoavat asiakkailleen joustavuuden valita mieluisa istuin salissa.

Stadioni

Monet urheilutapahtumien järjestäjät tarjoavat stadionkaavioita, jotta fanit voivat valita mieluisat istuimet.

Konsertit

Tee jokaisen konserttikävijän toiveista totta tarjoamalla heille mahdollisuus varata paras paikka kaavion avulla.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play