Myy lippuja konferenssiisi. Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Myy konferenssiliput Billettolla

Järjestätkö konferenssia? Haluatko myydä lippuja osallistujille? Kokeile Billettoa. Olemme lippusivusto, jonka avulla voit luoda tapahtuman, myydä lippuja, seurata ilmoittautumista, vastaanottaa maksuttomia lahjoituksia ja paljon muuta. Kaikki konferenssitapahtumat ovat tervetulleita - olipa kyse sitten verkottumispajasta, lääketieteellisestä symposiumista tai kolmen päivän seminaarista tuleville johtajille.


Tapahtumasivun luominen ja julkaiseminen vie vain minuutteja. se ei ole vaikeampaa kuin luoda tapahtuma Facebookissa. Tuolloin voit myydä lippuja, vastaanottaa lahjoituksia, myydä tavaroita tai seurata ilmoittautumisia konferenssillesi suoraan tapahtumasivun kautta.


Teemme konferenssisi mainostamisen helpoksi. Itse tapahtumasivu on suunniteltu näyttämään hyvältä millä tahansa laitteella, olipa se sitten matkapuhelin, tabletti tai tietokone. Voit myös lippu-widgetillä upottaa konferenssisivusi omalle verkkosivustollesi tai blogiisi. Ja tietenkin, konferenssitapahtumasi myös listataan Billettoon, josta ostajat voivat löytää sen selaamalla ja etsimällä tapahtumia. Palvelemme yli 500 000 lipun ostajaa vuodessa.


Paras osa? Et maksa mitään käyttääksesi Billettoa. Sen sijaan aina, kun joku ostaa lipun konferenssitapahtumiisi, veloitamme pienen varausmaksun. Sinä päätät maksatko tämän maksun vai siirretäänkö se lipun ostajalle. Jos hyväksyt lahjoituksia konferenssisivusi kautta, ne on vapautettu kaikista maksuista. Oletko valmis aloittamaan? Konferenssitapahtumasivusi voi olla livenä seuraavien 5 minuutin aikana.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.