Järjestelmä todellisille urheilun mestareille

Vuosien varrella Billettossa on järjestetty yli 29 000 urheilutapahtumaa (ja määrä kasvaa!). Tiedämme, mitä tarvitaan suurten urheiluharrastajamassojen käsittelyyn, ja meillä on juuri oikeat välineet pienempien yleisöjen tavoittamiseen jooga- tai tanssitapahtumissa.

Workcation

Meidän oli löydettävä paras tapa hallita vieraita, jotka osallistuvat suureen tapahtumaamme. Billetto osasi auttaa ja opastaa meitä alusta loppuun! Kaikki sujui ongelmitta, eikä se olisi ollut samanlaista ilman heitä.

10 % myynnin kasvu
Tapahtumasivu ja ostovirta on suunniteltu käyttäjäkokemusta ajatellen, joten lipunostajien on helppo löytää tapahtumat ja ostaa liput muutamassa minuutissa.
Lisää omaa aikaa
Nopea tapahtumien luominen ja monien hallintatehtävien automatisointi antavat sinulle enemmän aikaa tapahtumien valmisteluun ja muihin asioihin.
Koko tapahtuman yleiskatsaus
Olemme tehneet tapahtumasi tuloksen tarkastelun ja säännöllisten tapahtuma- ja tapahtumaraporttien tilaamisen järjestelmässä helpoksi.

Parhaat ominaisuudet urheilu- ja fitness-tapahtumia varten

Kampanjat

Lisää ennakkoalennuksia, erilaisia tarjouksia, piilotettuja lippuja ja muuta tapahtumaasi. Billetton kampanjaominaisuus on täynnä erilaisia mahdollisuuksia.

Istumapaikkakaavio

Luo istumakaavio stadionistasi (tai mistä tahansa muusta tapahtumapaikasta) ja anna lipunostajien valita haluamansa paikat.

Lippujen tarkastus

Billetto-mobiilisovelluksen ja älypuhelimen tai iPadin avulla voit helposti skannata lipunostajat sisään ja ulos tapahtumastasi ovella ja saada live-tilannetietoa siitä, kuinka monta ihmistä on paikalla.

Järjestäjäprofiili

Järjestätkö tapahtumia useissa eri paikoissa tai eri aikoina? Billetto-järjestäjäprofiilien avulla lipunostajat näkevät kaikki julkiset live-tapahtumasi ja tulevat tapahtumasi yhdellä silmäyksellä.

Jäsenyys

Tämän ominaisuuden ansiosta uudet lipunostajat ja jo uskolliset yleisön jäsenet voivat ostaa jäsenyyden ja osallistua kaikkiin sen piiriin kuuluviin tapahtumiin. Ominaisuus, joka aikoinaan rakennettiin nimenomaan Tanskan suurimmalle jalkapalloseuralle, on pian kaikkien urheilun harrastajien saatavilla, jotka haluavat osallistua jokaiseen peliin tällä kaudella!

Tiesitkö?

3,8 miljoonaa käyttäjää

Näin monet eri tapahtumajärjestäjät ja lipunostajat ovat vuosien varrella käyttäneet Billettoa.

Yli 2 miljoonaa myytyä lippua

Billetto auttaa järjestäjiä myymään keskimäärin yli 2 miljoonaa tapahtumalippua vuosittain.

Yli 300 tuhatta sähköpostitilaajaa

Yli 300 tuhatta henkilökohtaista tapahtumasuositusta tavoittaa lipunostajat joka päivä.

{:"1"=>"Joka kuukausi yli miljoona kävijää vierailee Billettossa."}

Joka kuukausi yli miljoona kävijää vierailee Billettossa.

Liity mukaan Billetton tapahtumanjärjestäjiin

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi odottaa? Puhu lipunmyynnin asiantuntijoillemme jo tänään!