Skannaa liput älypuhelimella. Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Lippujen skannaussovellus tapahtumaasi

Muuta mikä tahansa älypuhelin tai tabletti kannettavaksi lipunlukijaksi. Billetto antaa sinulle erittäin helpon ja ilmaisen tavan skannata lippuja ovella tapahtumapäivänä.


Aloitat perustamalla tapahtumasivun, jolla voit myydä lippuja tai rekisteröidä vieraiden ilmoittautumisia. Lippujen ostajat ja vieraat saavat liput sähköpostitse. He voivat joko tulostaa ne tai näyttää ne älylaitteillaan.


Tapahtumapäivänä voit asentaa ilmaisen lippujen skannaussovelluksen haluamaasi kannettavaan laitteeseen - oli se sitten älypuhelin tai tabletti - muuttaa siitä täysin toimiva lipunlukija. Sen jälkeen voit skannata painettuja lippuja tai toisen älypuhelimen näytöllä näkyviä lippuja. Se on niin helppoa.


Ei maksa mitään, jos haluat luoda tapahtuman Billettoon tai ladata sovelluksemme. Jos käytät Billettoa ilmaisiin tapahtumiin, et koskaan maksa penniäkään. Jos myyt maksettuja tapahtumalippuja, lisäämme pienen varausmaksun, kun joku ostaa ne. Voit valita, siirretäänkö tämä maksu vieraillesi vai sisällytetäänkö maksu lipun hintaan.


Oletko valmis tarttumaan lippujen skannaussovellukseen ja muuttamaan puhelimesi päteväksi lipunlukijaksi?

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.