Lippumyyjät tapahtumaasi.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Alusta tapahtumalippujen myyjille

Billetto on foorumi, joka on rakennettu tapahtumien järjestäjille, jotka ovat myös lipunmyyjiä. Sen avulla voit luoda ja hallita tapahtumaa ja myydä lippuja suoraan osallistujille.


Billetto tarjoaa pääsyn useisiin työkaluihin, jotka on suunniteltu tekemään tapahtumalippujen myynnistä helppoa ja nopeaa. Voit luoda ensimmäisen tapahtumasivusi alle viidessä minuutissa. Sinun tarvitsee vain lisätä tapahtuman kuvaus ja valita, minkä tyyppiset liput haluat lisätä: maksetut liput, ilmaiset liput, ruokakupongit ja niin edelleen. Osallistujat voivat ostaa lippujasi kaikilla tärkeimmillä pankkikorteilla, kuten Visa, MasterCard, American Express, JCB tai Maestro.


Lippumyyjät voivat milloin tahansa tarkistaa tapahtuman sujuvuuden. Hankia live-tilastot lippujen myynnistä ja tuloista. Integroida tapahtumasivusi Facebook Pixelin ja Google Analyticsin kanssa kerätäksesi yksityiskohtaisia tietoja.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.