Tapahtumasivu

Maanantai aamuna, 6 kesäkuuta, tapahtumasi kuva muutetaan koosta 600×400px 1440×600px kokoiseksi mainostauluksi. Älä huoli! Nykyinen kuvasi kelpaa oikein hyvin, mutta kirjaudu sisään ensi viikolla ja lataa suurempi kuva välttääksesi pikselöitymistä.

Miltä näyttää hyvä kuva?

Vähemmän on enemmän tässä, ajattele visuaalisuutta sanojen edellä. Uudella tapahtumasivulla on kaikki tärkeät tapahtumatietosi – päivämäärä, hinta ja osoite - korostettuna helppoa katsausta varten, juuri kuvan alapuolella. Ei siis ole tarvetta lisätä sitä myös kuvaan.

Logo

Onko tuo lippu taskussasi, vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut? Mikään ulkomuodon muutos ei ole täydellinen ilman kannanotto-asustetta, ja olemme todella innoissamme uudesta, virtaviivaisemmasta logostamme. Käytä sitä missä haluat!

Lataa

Varmistaaksesi tekstin luettavuus, jätä aina reunaan x-korkeuteen perustuvaa tyhjää tilaa logon ympärille. X-korkeus perustuu litteän, vaakasuuntaisen osan "b":n alapuolella ja samalla tavalla "i":n yläpuolella. Silmäilemällä näet hyvin parhaimman ratkaisun.

Profile

Billetto-tilisi saa ihmiset huomaamaan sinut ja vetää huomiota kaikkiin tapahtumiisi. Kun vierailija käy profiilisivullasi, hän voi nähdä kaikki järjestämäsi tapahtumat. He voivat myös seurata profiiliasi, ja saada päivityksiä tapahtumistasi.

Mene tänne, kolme helppoa askelta erinomaisen näköistä järjestäjäprofiilia varten.