Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

ELMU KIDS

Eventet är avslutat

ELMU KIDS

Från 0,00 EUR

Plats

Datum

13 feb 2016 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ELMU KIDS TARJOAA VIIHDETTÄ JA YHDESSÄOLON ILOA LAPSIPERHEILLE NOSTURILLA

ELMU ry tarjoaa jatkossa lapsiperheille elämyksiä ja yhteistä kiireetöntä aikaa. Elmu Kids starttaa helmikuussa tarjoten iloa koko perheelle.

Muuminperheen lauluretki aloitti ELMU ry:n järjestämien lastentapahtumien sarjan Nosturissa viime vuoden lopussa. Elmu Kids –ohjelmakokonaisuus tarjoaa keväästä 2016 alkaen lapsiperheille kiireetöntä yhteistä aikaa hauskan ohjelman siivittämänä, sillä lapsiystävällinen ja laadukas brunssi on nyt mahdollista nauttia Elmun Baarissa, joka sijaitsee Nosturin alakerrassa.


Kevään ohjelma:

13.2. Mimi ja Kuku
- ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 29€ / 15€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2 + 2) 75 €

19.3. Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 27 €/ 15 € (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 70 €

9.4. Kengurumeininki juhlakonsertti
- Ovet kello 13:00
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 80 €
- Konserttilippu 10 €/ 8 €
- Perhelippu ( 2+2) 28 €

21.5 Tatu ja Patu pihalla
- Ovet 12
- Show & Brunssi 31€/ 18€ (alle 12v)
- Show & Brunssi perhelippu (2+2) 85 €
- Konserttilippu 13 €/ 10 €
- Perhelippu ( 2+2) 32 €


Mimi ja Kuku
Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.
Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), kolme studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.
www.mimijakuku.fi

Nukketeatteri Niveltämö : Siivetön ystävä

Terhi Tuomikon sooloesitys on suunnattu päiväkoti-ikäisille ja alakoulun 1.-2. luokkalaisille.
Esityksen kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen. Esitys pohtii satuhahmojen avulla erilaisuutta, vieraan pelkoa ja ennakkoluuloja tuntematonta kohtaan. Esityksen tavoite on herättää keskustelua ennakkoluuloista ja asenteista erilaisia ihmisiä kohtaan. Kannattaako jättää tutustumatta, jos toinen on erinäköinen? Tarvitseeko erilaista pelätä? Voiko pienikin kyseenalaistaa ennakkoluulot?

Esityksen päähenkilöä, Aili-keijua, on aina varoiteltu siivettömistä, arvaamattomista otuksista, ”joista ei koskaan tiedä”. Eräänä päivänä yksinäinen Aili tutustuu toiseen yksinäiseen, peikkoon nimeltä Kukkuu, joka on kuitenkin siivetön. Karistettuaan omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa Aili ystävystyy peikon kanssa, mutta kuinka asiaan suhtautuu Ailin äiti, jota myös on lapsesta asti varoiteltu siivettömistä?

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus, nuket ja lavastus:Terhi Tuomikko, Nukketeatteri Niveltämö
Ohjaus: Kaisa Nuuttila, Nukketeatteri Niveltämö
Musiikit: Lasse Hukka

Kengurumeininki

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996 ja yhtye viettää siis jo 20-vuotisjuhlaa. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan jo lähes 3000 keikalla ympäri maata . Hulvatonta meininkiä on tallennettu viidelle levylle, kolmelle myyntivideolle ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla esittäen toiminnallisia konserttejaan mm. päiväkodeissa, kouluilla, festareilla & yritystilaisuuksissa.
Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun. Intiaanipäällikkö Heiluva Hammas voi opettaa lapsille sadetanssin salat.
Tyylilajiltaan Kengurumeininki on rokkia, ja jotta soppa olisi riittävän mausteista, hämmennetään sekaan kaikkea mahdollista aina metallista jazziin.

www.kengurumeininki.fi

Tatu ja Patu Pihalla

Outo esitys siitä, mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä.
Osaatko kiivetä puuhun oikein? Tunnetko hiekkakakun ja kuraveden väliset fysiikan lait? Piirrätkö pihapelit maahan riittävällä vakavuudella, osaatko rakentaa majan tai punoa kukkaseppeleen?

Nyt kaikki kävyt ja risut mukaan sekä lumiukkoa rakentamaan Outolan poikien mukana. Linnateatterin musiikilla ja takuuvarmoilla outouksilla lastattu esitys lähtee liikkeelle ja saapuu kaikkialle, missä piha leikkijäänsä odottaa. Ja koska varusteet ne leikkijän tekevät, on Tatun ja Patun erityisen ihailun kohteena leikkimisen todellisen ammattilaisen nerokas asustekokonaisuus – kurapuku. Kunhan sen vain saa ensin päälle…

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luomat, kummallisesti käyttäytyvät veljekset riemastuttavat tällä kertaa Nosturissa. Esitys kestää n. 40 minuuttia, sopii katsottavaksi kurahousuikäisistä ylöspäin ja voi aiheuttaa pakonomaisen tarpeen mennä sotkemaan itsensä mutaan, hiekkaan, veteen ja lumeen. Eli olemaan täysin pihalla!

Esitystä suositellaan yli 2-vuotiaille lapsille.

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki: Kari Mäkiranta
Valot ja äänet: Marko Korkeaniemi
Tarpeisto: Riitta Tapio
Maskit ja kampaukset: Minna Pilvinen
Puvustus: Anniina Kuula ja Tiina Valkama

Arrangör

Lokal

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.