Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

Jonas Gardell - 30 år tillsammans, Savoy, Helsinki 10.2.2017

Eventet är avslutat

Jonas Gardell - 30 år tillsammans, Savoy, Helsinki 10.2.2017

Från 0,00 EUR

Plats

Datum

10 feb 2017 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jonas Gardell, en av Skandinaviens mest älskade komiker, kommer i vår med sin show ”30 år tillsammans” också till Finland. Han uppträder fredagen den 10 februari i Savoy-teatern i Helsingfors. Shown fick sin premiär i våras i Stockholm och har med stor publikframgång och en massa kritikerrosor sen dess turnerat Sverige runt. Biljettförsäljningen till shown i Helsingfors börjar måndag morgon hos Ticketmaster och i teatern.

FÖRESTÄLLNING:
Jonas Gardell (SWE) – 30 år tillsammans
Fre 10.2.2017 kl 18 Savoy-teatern, Helsingfors
och en extra show samma dag kl 20:30 Savoy-teatern

BILJETTER:
Biljetterna släpps mån 17.10.2016 kl 9
Inklusive service avgift från 56 / 46 euroa från Savoy-teaterns biljettkassa och Ticketmaster

Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark. Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

På de här 30 åren har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att vara nån som blivit välkomnad in, rentav folkkär. “Ibland frågar folk mig hur jag vågar stå ensam på en scen inför tusentals personer på en teater, konserthus eller idrottsarena. Jag svarar alltid att det ju inte är jag mot alla i publiken. Tvärtom om är det vi allihop tillsammans”, berättar Jonas Gardell. “Mitt liv har fyllts av Mark och barnen och romaner och shower och tv-serier och sånger, men det har också fyllts av alla de som läst, alla de som kommit och tittat. Alla som jag uppträtt för och skrivit för de här 30 åren. 30 år tillsammans!”

Pressröster om ”30 år tillsammans”:

”Det finns partier som är så roliga att publiken kippar efter andan.
Men det är allvaret och det humanistiska budskapet som får DN:s Niklas Wahllöf att vilja säga: "Tack själv, Jonas Gardell".” - Dagens Nyheter

”ofta genialt, ständigt kul” - Svenska Dagbladet

"Grandios show” - Aftonbladet, 4 plus

”tankeväckande, vemodigt, galet, stundtals fruktansvärt roligt. Absolute Gardell.” - Expressen, 4 getingar

”En fantastisk föreställning!” – Nyhetsmorgon

"Hans scennärvaro och förmåga att spela med publiken, inte mot, är numera utvecklad till ett mästerskap” - Borås Tidning/Kristianstadbladet/Ystad Allehanda/Trelleborg Allehanda/Barometern

"stående och väl förtjänta ovationer” - QX

--------------
Ruotsin rakastetuimpiin stand up -koomikkoihin lukeutuva Jonas Gardell tuo keväällä Suomeen ”30 år tillsammans” -show’nsa. Viime keväänä ensi-iltansa Tukholmassa saanut show on saanut Ruotsissa valtavan suosion ja kerännyt ylistystä kriitikoilta. ”30 år tillsammans” koetaan Helsingissä, Savoy-teatterissa perjantaina 10. helmikuuta. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 17. lokakuuta Savoy-teatterissa ja Ticketmasterissa.

ESITYS:
Jonas Gardell (SWE) – 30 år tillsammans
Pe 10.2.2017 klo 18 Savoy-teatteri, Helsinki
sekä lisänäytös samana päivänä kl 20:30 Savoy-teatteri

LIPUT:
Myyntiin ma 17.10.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 56 / 46 euroa Savoy-teatterin lippukassalta ja Ticketmasterista

Esitys on ruotsinkielinen.

Lokal

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.