Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Andra events i samma kategori

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

Lettering Nuggets (online) - grundkurs: mera bokstavsformer

Eventet är avslutat

Lettering Nuggets (online) - grundkurs: mera bokstavsformer

Från 50,00 EUR

Online-event

Datum

29 jan 2023 10:30 - 13:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jag ÄLSKAR att skissa och rita olika bokstavsstilar! Och något av det roligaste jag vet är att se nya stilar, rita dem och sedan fundera hur jag på bästa sätt kan lära ut dem. För vad ska man göra med all den härliga letteringinspirationen och -informationen om man inte kan dela glädjen? Så här kommer en grundkurs till där vi jobbar med mera och flera bokstavsstilar! Alltså en nybörjarkurs som även erfarna har glädje av!

Så om du gått den första grundkursen och vill ha mer inspiration i samma format är du välkommen! Har du INTE gått grundkursen och vill lära dig grunderna i lettering så är denna för dig! Detta är en kurs där vi tar det från början och lär oss olika roliga och kreativa bokstavsstilar. Mera, flera och och annorlunda bokstavsstilar än de vi ritat på den grundkurs jag hållit de senaste sju åren!


För denna kurs behöver du:

blyertspenna

sudd

linjal (valbart)

vanligt printerpapper i A4


Du kommer att få ett övningskompendie som vi använder under kurstillfället. Under vår 3-timmarskurs får du massa tips och inspiration och du kommer att ha bra med tid att rita egna bokstäver och ord. Det är "learning by doing" som gäller:)


Material och Zoom-länk sänds ut några dagar innan kurstillfället så du hinner skriva ut övningskompendiet. Du kan anmäla dig fram till dagen innan kurs, då hinner du ännu få allt material sänt till dig via email!


Notera!

Denna kurs kommer att spelas. Du får en länk till videon efter kursen så att du kan se på den så många gånger du vill.
Jag som leder workshopen heter Sofie Björkgren-Näse. Jag frilansar som lettering artist / bokstavsillustratör med egna företaget Fia Lotta Jansson Design.

www.fialottajansson.com

@fialottajanssondesign


Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.