Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Andra events i samma kategori

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

Lettering Nuggets (online) - Kreativ brushlettering

Eventet är avslutat

Lettering Nuggets (online) - Kreativ brushlettering

Från 50,00 EUR

Online-event

Datum

15 jan 2023 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Har du samlat på dig brush pens, tränat klassiska brushlettering-stilar, älskar det, men nu vill utveckla och göra mer med din brush pen?


Jag älskar mina brush pens och att använda dem, både till att skriva med den som avslappning och för att öva, men även då jag gör professionella jobb. Det är vackert med den flödande modern calligraphy-stilen, men det finns fler kreativa sätt att skapa snygg lettering med din brush pen!


I denna kurs kommer vi att öva flera stilar, skapa helheter som du kan använda då du gör placeringskort, födelsedagskort eller snygga affischer!


Till kursen behöver du en eller flera brush pens. Jag rekommenderar att du införskaffar åtminstone:

- Pentel Brush Sign Pen

- Tombow Fundenosuke (hard tip)

eller liknande brush pen. Dessa har en mindre spets som har lämpligt motstånd/mjukhet för de bokstavsstilar vi skapar. Har du penna med mjukar eller tjockare spets behöver man rita större bokstäver då man övar, vilket också fungerar bra!


Du behöver även:

blyertpenna

sudd

printerpapper i A4 (använd gärna inkjet paper som har lite glattare yta, det pappret är snällare mot pennan och lättare att skriva på)


Du kommer att få ett övningskompendie som vi använder under kurstillfället. Under vår 3-timmarskurs får du massa tips och inspiration och du kommer att ha bra med tid att rita egna bokstäver och ord. Det är "learning by doing" som gäller:)


Material och Zoom-länk sänds ut några dagar innan kurstillfället så du hinner skriva ut övningskompendiet. Du kan anmäla dig fram till dagen innan kurs, då hinner du ännu få allt material sänt till dig via email!
Jag som leder workshopen heter Sofie Björkgren-Näse. Jag frilansar som lettering artist / bokstavsillustratör med egna företaget Fia Lotta Jansson Design.

www.fialottajansson.com

@fialottajanssondesign

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.