Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Andra events i samma kategori

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

Mina två halva liv

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Mina två halva liv

Från 28,00 EUR

Plats

Datum

8 feb 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

MINA TVÅ HALVA LIV

- En sjömanshustrus böner och balansakter -

I en monolog i två akter får vi följa med en åländsk sjömanshustrus innersta tankegångar från det att mannen åkt ut på långfart till dess han kommer hem – och sedan åker iväg igen.

Föreställning binds ihop med live musik av Ella Grüssner Cromwell-Morgan på violin och Kristoffer Gottberg på Kontrabas.


Pjäsen är baserad på Hanna Hagmarks forskning om den åländska sjömanshustrun. Alla de sjömansfruar som intervjuats har sin egen unika livsberättelse som på många sätt skiljer sig från de andras, men det de har gemensamt är upplevelsen att leva två separata liv, ett då maken är till sjöss och ett då han är hemma.

Skådespelare: Annie Lahti

Manus & Regi: Isabella Grüssner-Sarling

Livemusik: Ella Grüssner Cromwell-Morgan & Kristoffer Gottberg

Scenografi & Ljus: Nicklas Lantz

Dräkter: Gunilla Nilsson

Teknik: Casper Lindroos

Foto: Marcus Boman

Forskning: Hanna Hagmark

Produktion: Teaterföreningen i Mariehamn

Den här föreställningen spelas i halv sal och kommer att vara en intim upplevelse. Välkommen till Stadshuset och Teaterföreningen i Mariehamn!

(Kom i tid, dörrarna låses när föreställningen börjar. Köpt biljett återlöses ej.)

Arrangör

Mariehamns inofficiella stadsteater, grundad 1914 och med hemmascen i Mariehamns stadshus sedan 1939.

Lokal

Stadshuset - halv sal med podier Mariehamns stadshus, Torggatan, 22100 Mariehamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.