Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Andra event från arrangören

Laddar...

 
 

Andra events i samma kategori

Laddar...

 
 

Rekommenderade events

Laddar...

 
 

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

Eventet är avslutat

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

Från Gratis

Online-event

Datum

31 okt 2022 12:00 - 9 dec 2022 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Värityssivut, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä

Värityssivut sopivat hyvin stressittömään päivään ja yöhön. Sinun ei tarvitse huolehtia läksyistä tai opiskeluajasta. Istu vain alas, valitse värityssivusi ja valmistaudu rentoutumaan. Ei se sen helpommaksi tule! Olitpa täysin aloittelija tai edistynyt väritys, voit löytää värityssivuja, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä. Tarvitset vain väritysarkin, värikynät ja suosikkikynäsi tai tussit! Voit valita useista erilaisista eläimistä, maisemista tai esineistä – kaikki on hyvää. Saatat ajatella, että et voi millään keksiä niin monia ainutlaatuisia väriyhdistelmiä kuin ihmiset, jotka ovat luoneet nämä värityssivut. Ja tietyllä tavalla olet oikeassa. Niistä on vaikea luoda uusia mestariteoksia, koska saatavilla on niin paljon erilaisia ​​väripaletteja, kuvioita ja malleja. Mutta entä jos olisi myös toinen tapa? Astu värityssivujen maailmaan! Voit luoda helposti omia hauskoja eläin-, maisema- tai esinevärityssivuja, joita on helppo seurata ja jotka viihdyttävät sinua tuntikausia.

Tutustu lasten värityskuviin osoitteessa Coloriage à imprimer

Mitä värityssivut ovat?

Värityssivut ovat kuvia, jotka koostuvat useista pienemmistä kuvista, jotka voit värittää yhdessä. Niissä on yleensä yksi tai useampi ääriviiva, jotka voit täyttää värilläsi tai kynälläsi. Voit värittää ääriviivat tai jättää ne valkoisiksi, jotta ne eivät häiritse värjäysprosessia. Tämän kirjan värityssivut koostuvat useista kuvista, joita voit värittää toisistaan ​​riippumatta. Kun olet värittänyt sivut, sinulla on kaunis, värikäs värityssivu, jota voit näyttää tai antaa ihmisille, joita rakastat.

Yksinkertaiset värityssivut aloittelijoille

Valittavanasi on monia erilaisia ​​värityssivuja. Siellä on perinteisiä värityssivuja, doodle-värityssivuja, ilmaisia ​​online-värityssivuja ja monia muita hauskoja ja ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Jotkut suosituimmista värityssivutyypeistä ovat eläimet, vihannekset, hedelmät, maisemat ja esineet. Voit valita useista eri eläimistä, vihanneksista ja esineistä väritettäväksi, mikä helpottaa erilaisten väriteemojen luomista. Voit myös lisätä tekstiä sivun ulkopuolelle muokataksesi sivua entisestään. Tähän on monia eri tapoja, mutta kaikissa tapauksissa tavoite on sama – luoda ainutlaatuinen ja värikäs sivu.

Katso myös spidermanin värityskuva osoitteessa Spiderman coloriage

Värityssivun eläinkaaviot

Voit myös luoda kauniita ja mielenkiintoisia eläinten värityssivuja piirtämällä värikkäästi suosikkieläimesi. Tätä voidaan käyttää proteiinipakattuna värityssivuna tai varhaisena oppimisvälineenä lapsille. Tätä voidaan käyttää myös stressiä lievittävänä piirustustehtävänä lapsille.

Helppoja värityssivuja lapsille

Jos etsit yksinkertaisia ​​tapoja rentoutua, älä etsi enää. Tässä on 4 yksinkertaista tapaa tehdä värityssivuista lapsille helppoa ja stressitöntä. - Valitse värityssivu, jolla on selkeä ääriviiva. - Jätä värityssivun ääriviivat valkoiseksi, jotta et tuhlaa aikaa sen täyttämiseen. - Käytä oikeaa väriä ääriviivalle ja täytteelle. - Käytä erilaisia ​​värejä täyttöön luodaksesi dynaamisen ja realistisen värityssivun. - Lisää sivulle otsikko ja/tai kirjoita lapsesi nimi sivulle personoimaan sitä entisestään.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.