Winter Eleganza - Bothnia Burlesque Show & Dinner

12 Joulu 2020 18:00

Bothnia Burlesque ja Ravintola Äärellä esittävät:

WINTER ELEGANZA Show & Dinner!
"WINTER NIGHT'S DREAM - TALVIYÖN UNELMA"

Tule nauttimaan Kalevan Navetan juhlallisesta miljööstä, Bothnia Burlesquen sykähdyttävästä tähtiparaatista sekä Äärellä-ravintolan suussasulavan herkullisesta illallismenusta!

Bothnia Burlesque tuo tapansa mukaan Seinäjoelle monipuolisen kattauksen burleskitaidetta. Illan teema, TALVIYÖN UNELMA, kuljettaa sinut ihastelemaan ja hykertelemään burleskin monenlaisen tulkinnan äärellä.

ILLAN TÄHDISTÖ:
MOLLY MOONSTONE (Hki)
ANAÏS LUNE
EMELIA ROSE
GIGI LAMOUR
GINGER ALE
GUMMY & JELLY
LE BALLET DE BERSBOSKI
LUCIE VON LUST
MISS PEACHY BUM BUM
NATRIX DENOVA
SYLVIE SWEET KISS
VEERA (Pole Artist)


Ravintola Äärellä on tunnettu sesongin mukaan vaihtuvasta, eurooppalaishenkisestä menustaan. Illassamme Äärellä tarjoilee elegantin kattauksen monipuolisia makuja.

ILLALLISPAKETIT NYT MYYNNISSÄ!
Illallispakettien viimeinen myyntipäivä on 6.12.

Illan menu:

Häränlihaterriiniä, karpaloa ja piparjuurta sekä juureschipsejä
Chorizolla täytettyä kananrintaa, porkkanaa, perunaa ja lehtikaalia
Suklaapannacottaa, vadelmaa ja vaniljaa

Leipää ja levitettä

Kasvismenu ja erikoisruokavaliot pyynnöstä. Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse ravintola@aarella.fi

Lisäksi tarjolla on valmis viinipaketti, joka sisältää 3 eri viiniä menuun sovitettuna.

Ohjeet illallisvieraille:
Illallistarjoilu alkaa klo 18. Yhdessä alkupalojen kanssa tarjoilemme illan ensimmäiset esitykset. Ovet muulle yleisölle aukeavat vasta tämän jälkeen; illallisvieraamme saavat siis alkuun nauttia viihteestä yksinoikeudella!

Illallispakettiin kuuluu pöytävaraus lavan läheisyydestä. Pöytäseurueita pyydämme hankkimaan illallisliput samassa tilauksessa. Mikäli tämä ei ole mahdollista, suosittelemme jokaista seurueen jäsentä hankkimaan lippunsa pöydän yhteyshenkilön nimellä. Voit myös ilmoittaa meille pöydän yhteyshenkilön nimen ja pöytäseurueen koon sähköpostitse bothniaburlesque@gmail.com ; tätä toivomme erityisesti silloin, jos seurueeseen kuuluu henkilöitä, jotka eivät osallistu illallistarjoiluun. Näin osaamme tuolittaa pöydät seurueiden koon mukaan. Mahdollisuuksien mukaan sijoitamme isotkin seurueet samaan pöytään.


Lippujen osto ja peruutus:
Maksuvaihtoehtona on korttimaksu (debit / credit).
Billetto -lipunmyyntisivusto toimii parhaiten tietokoneen verkkoselaimella ja Billetto -mobiilisovelluksella. Suosittelemme kokeilemaan lipun ostoa tietokoneella, jos korttimaksu ei mene läpi puhelimella! Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse bothniaburlesque@gmail.com .
Vallitsevasta tilanteesta johtuen lipputilauksilla on peruutusoikeus sairastapauksissa. Peruutukset sähköpostitse bothniaburlesque@gmail.com tapahtumapäivänä 12.12. klo 15 mennessä. Billetton tarjoama lippuvakuutus ei ole välttämätön, peruutusoikeus on voimassa kaikissa lipputilauksissa automaattisesti. Lipuista palautetaan lipun (pääsylippu / illallislippu) hinta, ei kuluja. Hyvitys on mahdollista tehdä ainoastaan korvaamalla koko lipputilaus. Jos siis olet tilannut useampia lippuja kerralla, hyvitämme koko tilauksen liput, vaikka vain yksi pääsylipullinen peruisi tulonsa. Ilmoita meille, mikäli loput lipunomistajat ovat edelleen tulossa. Tällöin loppu seurue saa ostettua uudet liput ostohintaan ovelta, myös tilaisuuden ollessa loppuunmyyty. Lisää tietoa sähköpostitse.
Mikäli tapahtuma peruutetaan vallitsevan tautitilanteen vuoksi, ilmoitamme asiasta sähköpostitse kaikille lipunhaltijoille. Lipputilaukseen on tästä syystä tärkeää liittää toimiva sähköpostiosoite! Tapahtuman peruuntuessa hyvitämme lipun ostohinnan miinus kulut. Lippurahojen palautuksesta vastaa Billetto, ja palautuksessa voi kulua 21 arkipäivää.


Turvallisuus:
Tapahtumaan on rajoitettu määrä lippuja turvavälien ylläpitämiseksi.
Jokaiselle lipunhaltijalle on istumapaikka pöydässä (illallisvieraat) tai katsomossa (pääsylipun ostaneet).
Pyydämme vieraitamme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja muistutamme tästä illan aikana. Paikalla on tarjolla runsaasti käsidesiä. Kannustamme vieraita myös käyttämään kasvomaskia tapahtumassa.
Tapahtumaan on ehdottomasti kiellettyä osallistua sairaana. Hyvitämme lippuhinnan sairastapauksissa.
Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita yleisön ja esiintyjien osalta.

Julkaisemme tapahtumatiedotteita sekä erilaisia yleisökilpailuja tapahtuman Facebook-sivulla!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.