5 tehokkaaksi todistettua tapaa kasvattaa seuraavan tapahtumasi lipunmyyntiä

"Eivätkö liput käy kaupaksi yhtä hyvin kuin toivoisit? Ehkä on aika harkita myyntistrategiaa uudestaan. Satumme onneksi tietämään lipunmyynnistä yhtä sun toista. Näillä keinoilla pääset hyvin alkuun. "


1. Älä tarjoa kaikkia lippuja myyntiin yhdellä kertaa


" Haluatko myydä tapahtumasi loppuun? Älä aseta kaikkia lippuja yhdellä kertaa myyntiin. Kun tietynlaisia lippuja on saatavilla vain hetken, vieraat ostavat niitä todennäköisemmin. Laita tarjolle rajoitetun erän etukäteismyynti ja aikatauluta muut liput myöhemmäksi – näin kiinnostus tapahtumaasi kohtaan kasvaa."


2. Tarjoa luotettavimmille seuraajillesi jotain erityistä


" Luo erityislippuja niille vieraille, jotka ovat liittyneet sähköpostilistallesi, tai jotka seuraavat sinua sosiaalisessa mediassa. Ehkä heille tarjoutuu mahdollisuus edullisempaan tai aiemmin julkaistavaan pääsylippuun? Näin saat myös lisää käyttäjiä sähköpostilistallesi – kun muut näkevät, että erityisliput myydään loppuun, he saattavat kiinnostua eduista itsekin. Linkit voit liittää tapahtumakuvaukseesi. "


3. Palkitse aikaiset linnut


Nyt, kun harvat ja valitut ovat saaneet erikoislippunsa, voit tarjota muille kiinnostuneille Early Bird -vaihtoehtoa. Early Bird -lippu on aina hieman normaalilippua halvempi, ja sisältää toisinaan lisäedun (eism. juoman). Varmista, että vieraillesi on selvää, milloin Early Bird -lippuja on saatavilla, ja mikä hintaero peruslippuun on.


4. Tee lipuista "erityisiä"


" Luotatko siihen, että ovellesi muodostuu tapahtumapäivänä jono? Luo erityislippu, jolla pääsee jonon ohi. Myytkö tapahtumassa tuotteita? Liitä tuotteet tapahtumasivulle etukäteen, tai luo lipun ja tuotteen yhteistarjous. VIP-liput toimivat myös hyvin. Vaihtoehtoja riittää yhtä pitkään kuin mielikuvitusta."


5. Veloita ovelta enemmän


"Yksinkertaista mutta totta – jos haluat kasvattaa lipunmyyntiä etukäteen, veloita ovelta myytävistä lipuista enemmän. Jos oikein rohkaistut, voit jättää oveltamyynnin kokonaan välistä. "

Ala suunitella seuraavaa tapahtumaasi heti.

Käydään toimeen!

Luo hieno tapahtumasivu ja myy lippuja Billetton avulla

Markkinoi & jaa

Jaa tapahtumasi sosiaalisten kanaviesi kautta tai käytä Billetto-widgetiä myydäksesi lippuja omilla kotisivuillasi

Seuraa numeroita

Seuraa Billetto Insightisin avulla päivittäisiä tilastoja ja kerää tietoa siitä, mistä lippujesi myynti on peräisin

Liity yhteisöön

Lisää tapahtumasi yhteen Billetton kategorioista, ja Billetto-yhteisö löytää sen käden käänteessä

"Vältä jonoja "

Älä anna vieraidesti odottaa – käytä Billetton mobiilisovellusta helppoa check-iniä varten. Tämä onnistuu pitkin päivää.

Pidä huolta vieraslistasta

Tallenna Billetto-tapahtumasi vieraslista tulevaisuuden tapahtumia ja markkinointia varten

Let's go