Billetto jäsenyydet

Pääset eroon hallinnollisesta päänvaivasta, joka liittyy pääsyn ja alennusten myöntämiseen klubin jäsenille. Billettolla on ratkaisu. Yhdistä jäsenyydet saumattomasti tapahtumiin, jotta saat vaivattomasti yksinoikeusetuja.

Myy
Kasvata tapahtumasi myyntiä jopa 10 prosentilla. Tapahtumasivu ja ostoprosessi on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, mikä helpottaa lippujen ostamista ja tapahtumien löytämistä minuuteissa.
Mainosta
Hyödynnä käytettävissä olevia itsemarkkinointityökaluja tai anna järjestelmämme mainostaa sitä tuhansille lipunostajille useissa kanavissa sisäänrakennetun mainosratkaisumme kautta.
Hallitse
Vapauta aikaasi nopealla luomisprosessilla, aikataulutetuilla raporteilla, automaattisilla odotuslistoilla ja monelle muulla ominaisuudella. Olemme luoneet luotettavan alustan, jotta voit keskittyä enemmän siihen, missä olet parhaimmillasi.
Workcation

Voin helposti tarjota erilaisia kausitapahtumia kerhoni jäsenille Billetto-jäsenyyksien avulla. Heidän tarvitsee vain lisätä viivakoodinsa ostoprosessiin, ja he saavat lipun.

Anonyymi järjestäjä

Erilaiset tilausmallit

Tarjoa jäsenillesi mahdollisuus valita sitoutumisen taso useista tilausvaihtoehdoista. Aseta säännöt muutoksille ja peruutuksille vaivattomasti Billetton avulla, varmistaen joustavan ja käyttäjäystävällisen jäsenkokemuksen.

Automaattiset maksut

Sinun tai jäsentesi ei tarvitse uusia jäsenyyttä manuaalisesti. Järjestelmämme veloittaa automaattisesti summan jäseniltä.

Pääsy jäsentapahtumiin

Luo saumaton yhteys jäsenyytesi tapahtuman ja muiden tapahtumien välille, jolloin jäsenesi voivat nauttia yksinoikeudellisesta pääsystä ja/tai alennuksista. Billetto helpottaa tätä integraatiota, mahdollistaen sinulle tarjota arvokkaille jäsenillesi parannettuja etuja.

Suosituimmat ominaisuudet jäsentapahtumiin

Kampanjat

Tarjoa pääsy jäsenille haluamiisi tapahtumiin.

Dynaamiset kohderyhmät

Päivitämme automaattisesti jäsenten listan, ja heillä on pääsy kaikkiin heille määritettyihin tapahtumiin.

Billetto Advertising

Jos jäsenesi seuraavat sinua, he saavat automaattisesti ilmoituksen uudesta tapahtumastasi.

Jäsenyysratkaisu tapahtumillesi

Ota tapahtumiesi potentiaali käyttöön jäsenlipun avulla.

Contact us

Urheilutapahtumat

Tarjoa faneillesi kausilippu kaikkiin peleihisi.

Harrastukset

Olipa kyse kuntosalista, keramiikkakurssista tai valokuvausstudiosta - jäsenyys on loistava tapa saada ihmiset mukaan.

Huvipuistot

Tarjoa adrenaliinia etsiville yleisölle nautintoa koko kauden ajan puistossasi.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play