Kaikki työkalut, joita tarvitset tapahtumasi markkinoidaksesi

Päästä haun yläosaan

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa hyvä tapahtuman kuvaus (ja lisätä muutama tunniste) ja antaa Billeton optimoida tapahtumasivusi Googlen käyttöön. Tapahtumasi saa lisätuulta Googlessa Billetton vakiintuneen sijoituksen ansiosta. Sinun ei tarvitse keksiä metakuvausta tai otsikkotunnisteita. Varmistamme, että tapahtumasi on helppo löytää yhdellä Google -haulla.

Billetto muuttaa sisään

Voit helposti lisätä lipunmyynnin sivustoosi widgetimme avulla. Säädä värit ja painikkeet sopimaan sivustosi suunnitteluun.

Alennukset yöpöllöille ja varhaisille linnuille

Luo kampanjoita alennuksilla tai hinnamuutoksilla niille, jotka ostavat aikaisin tai myöhään. Klubin jäsenille tai uutiskirjeen tilaajille. Valitset säännöt hinnanmuutoksille ja me automatisoimme ne.

Billetto saa kaiken toimimaan

Yhdistä Google Analytics -tilisi. Seuraa kaikkia Billeton lipunmyyntejä Facebook Pixelillä. Kaikki analytiikkasi yhdessä paikassa. Billeton kanssa.

Tämä on helppoa

Kaikki mitä teet tapahtumasi edistämiseksi, voit tehdä Billetolla. Vain nopeammin ja helpommin.
  • Avaa tapahtumasi ja synkronoi se Facebookiin kahdella napsautuksella.
  • Luo kampanjoita yleisösi eri segmenteille. Esimerkiksi: Early Birtd- tai VIP -lippujen ostajat. Käytä mallejamme tai luo omat säännöt.
  • Käytä yleisöominaisuuttamme segmentoidaksesi yleisösi ja päättääksesi, kuka saa alennuksia tai istuu tietyssä osiossa.
  • Lisää osallistujia uutiskirjeeseesi käyttämällä Billetto -integraatiota Mailchimpin kanssa.

Aloita tänään

Useimmat järjestäjät toivovat aloittaneensa myynninedistämisen ja lipunmyynnin aikaisemmin. Joten, mitä sinä odotat?

Aloita
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play