Tee kampanjasta sinun näköinen

Muokkaa tapahtumakokemusta lisäviesteillä, tapahtumakuvilla ja järjestäjäprofiililla

Anna brändisi näkyä tapahtuman sivulla

Luo tapahtumasivu, ja näytä brändisi ja tapahtumasi. Lisää useita tapahtumakuvia, videoita ja muokkaa tekstiä. Olemme luoneet tapahtuman aloitussivun, anna sinä sille ilme.

Muokkaa lippuja

Voit muokata lipuista juuri sellaiset kuin haluat, mikä sopii parhaiten juuri sinun tapahtumaasi. Voit myös vaikkapa mainostaa jo seuraavaa tulevaa kampanjaasi.

Brändää oma profiilisi

Järjestäjäprofiili on keulahahmo ja tärkein myyntityökalu Billettossa. Lipunostajat voivat löytää kaikki tapahtumasi, jäsenyytesi ja bränditietosi sieltä. Älä unohda lisätä linkkejä sivustollesi ja sosiaalisiin medioihin, jotta kaikki käyttäjät yhteisöstä varmasti löytävät sinut.

Oliko jotain mitä haluat vielä kertoa ostajille?

Voit lisätä kuvia ja viestejä maksusivulle ja vahvistussähköpostiin. Viesti näkyy heille, kun ostos on valmis.

Muokkaa lipunmyynti-työkalu omalle sivullesi

Helppokäyttöinen lipunmyynti-työkalu voidaan helposti lisätä sivustollesi. Voit vaihtaa sen värit, jotta se sopii sivullesi täydellisesti.

Tunne asiakkaasi

Lisää varauskysymyksiä tapahtumaan, saadaksesi mahdollisimman paljon tietoa osallistujien mieltymyksistä. Voit kysyä heiltä vaikkapa ruokamieltymyksiä, markkinointilupia tai vaatekokoja.

Aloita mukautetun kampanjan luominen

Luo kampanja
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play