Billetto lipunmyynti

Ota käyttöön monikanavainen lähestymistapa lippujen myyntiin. Luo lipunmyyntipiste mahdollistamaan sujuvat paikan päällä tehdyt ostokset, täydentäen näin verkkomyyntistrategiaasi.

Myy
Kasvata tapahtumasi myyntiä jopa 10 prosentilla. Tapahtumasivu ja ostoprosessi on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, mikä helpottaa lippujen ostamista ja tapahtumien löytämistä minuuteissa.
Mainosta
Hyödynnä käytettävissä olevia itsemarkkinointityökaluja tai anna järjestelmämme mainostaa sitä tuhansille lipunostajille useissa kanavissa sisäänrakennetun mainosratkaisumme kautta.
Hallitse
Vapauta aikaasi nopealla luomisprosessilla, aikataulutetuilla raporteilla, automaattisilla odotuslistoilla ja monelle muulla ominaisuudella. Olemme luoneet luotettavan alustan, jotta voit keskittyä enemmän siihen, missä olet parhaimmillasi.
Workcation

Se on helppoa ja selkeää sekä asiakkaille että tapahtumien järjestäjille. Tarvitsemani vaihtoehdot ovat saatavilla ja ammattimaisia.

Henriette Bonde
Forever Enjoy

Maksujärjestelmä

Hyödynnä kassajärjestelmän kaikki ominaisuudet integroimalla se Billettoon, näin saat käyttöösi kontaktittoman korttimaksamisen, Apple Payn, Google Payn ja paljon muuta.

- Siru- ja kontaktittomat maksut
- Paristokäyttöinen laite
- Vahva Bluetooth-yhteys
- Useita mobiili-integraatioita

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Käteismaksut

Nauti Billetto-lipunmyyntipisteen mukavuudesta eri laitteilla, mikä mahdollistaa digitaalisten lisäksi myös käteismaksujen hyväksymisen. Ja tietenkin saat kaiken tiedon lipunmyyntipisteestä ja alustaltamme, jotta voit varmistaa, että kaikki täsmää.

Miksi käyttää lipunmyyntiratkaisuja?

Välittömät maksut

Nauti nopeista rahansiirroista lipunmyyntipisteen ominaisuuden ansiosta.

Palvelee laajempaa yleisöä

Hoida monenlaisia lipunostajia integroimalla lippukassaratkaisu, joka sopii niille, jotka suosivat fyysisiä maksutapoja.

Helppo hallinta

Delegoi lipunmyynti- ja skannausvastuut vaivattomasti jakamalla tietyt roolit muille, jolloin voit keskittyä tapahtuman yksityiskohtiin.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Hylkää perinteinen kassa-asennus. Avaa Billetto-sovellus älypuhelimessa, tabletissa tai tietokoneessa, ja olet valmis aloittamaan myynnin.

Lipunmyynnin tarkaisu tapahtumallesi

Tapahtumien hallinnassa ei ole yhtä kaikille sopivaa ratkaisua, mutta olemme todella hyviä ymmärtämään järjestäjien tarpeet ja tunnistamaan ratkaisuja, jotka voivat joko tehdä tai rikkoa tapahtuman.

Contact us

Konsetit ja festivaalit

Yleinen käytäntö järjestäjien keskuudessa on hyödyntää lipunmyyntipistettä edistämään ja myymään jäljellä olevat käyttämättömät liput verkkomyynnistä.

Huvipuistot

Ota spontaanisuuden jännitys vastaan ja myönnä pääsy seikkailunhaluisille adrenaliinin etsijöille heidän saapuessaan puistollesi!

Retket ja matkat

Anna kaupunkilaisille ja matkailijoille mahdollisuus tutkia kaupunkia spontaanisti lipunmyyntipisteen avulla.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play