Tunne osallistujasi paremmin

Billetto tarjoaa tapahtuman hallintajärjestelmän, joka kerää ja tallentaa asiakastietoja yhteen paikkaan. Tietojen avulla voit mahdollistaa ainut laatuisen asiakaskokemuksen osallistujille.

Kaikki osallistuja tiedot yhdessä paikassa

Tarjoamme tapahtumamyyntiin liittyviä tietoja eri myyntikanavista aina tilaustietoihin, joiden avulla voit parantaa tapahtumastrategiaasi ja myyntiäsi.

Kerää asiakastietoja huippuluokan tapahtumakokemuksen mahdollistamiseksi

Voit lisätä varauskysymyksiä lipunostajalle ja käyttää niistä saamia vastauksia hyväksi tapahtumassasi. Voit kysyä heiltä vaikkapa ruokamieltymyksiä, vaatekokoja tai markkinointitietoja.

Automaattinen viestintä osallistujille

Hallitsemme puolestasi kaikenlaista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Oli kyse sitten vahvistussähköpostista, muistutusilmoituksista, ostoskoriin hylätyistä lipuista muistuttava sähköposti tai tapahtuman peruutusviestit.

Hyvitä tai uudelleenlähetä liput

Liput on helppo löytää, hyvittää tai uudelleenlähettää osallistujille. Näitä asioita tapahtuu jokaisessa tapahtumassa, ja autamme sinua hallinnoimaan niitä joka tilanteessa.

Kaikki osallistuja tiedot matkassa mukana

Luo tapahtuma, tavoita kaikki potentiaaliset lipunostajat ja hallinnoi tapahtumaasi mobiili-sovelluksen avulla.

Asiakassegmentointi takaa paremman tuloksen

Luo tarjouskohtaisia kohderyhmiä osallistujiesi ja heidän tietojensa perusteella. Käytä asiakassegmenttejä esimerkiksi erikoislipputarjouksen määrittämiseen.

Luo tapahtuma Billettossa

Luo tapahtuma
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play