Billetto paikan päällä

Billetto tarjoaa kaiken tarvittavan tapahtuman menestykseen. Lipunmyynnistä markkinointiin, osallistujien hallinnasta analytiikkaan, alustallamme on kaikki mitä tarvitset.

Menesty Billetton avulla

Myy
Kasvata tapahtumasi myyntiä jopa 10 prosentilla. Tapahtumasivu ja ostoprosessi on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, mikä helpottaa lippujen ostamista ja tapahtumien löytämistä minuuteissa.
Mainosta
Hyödynnä käytettävissä olevia itsemarkkinointityökaluja tai anna järjestelmämme mainostaa sitä tuhansille lipunostajille useissa kanavissa sisäänrakennetun mainosratkaisumme kautta.
Hallitse
Vapauta aikaasi nopealla luomisprosessilla, aikataulutetuilla raporteilla, automaattisilla odotuslistoilla ja monelle muulla ominaisuudella. Olemme luoneet luotettavan alustan, jotta voit keskittyä enemmän siihen, missä olet parhaimmillasi.
Workcation

Meidän piti löytää paras tapa hallita vieraitamme isossa tapahtumassamme. Billetto tiesi täsmälleen miten auttaa ja ohjata meitä alusta loppuun! Kaikki sujui mutkattomasti, eikä se olisi ollut sama ilman heitä.

Coca-Cola Tanska
FIFA World Cup™ Trophy Tour

Nollasta sankariksi 5 minuutissa

Olemme optimoineet Billetton tapahtuman luontiprosessin varmistaaksemme, että tapahtuman järjestäminen alustallamme on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Tapahtuman julkaisemiseen Billetton kautta tarvitset vain 5 minuuttia.

Vie seuraavalle tasolle

Samaan tapaan kuin muille tapahtumille Billetton alustalla, voit luoda kampanjoita, luoda QR-koodeja, avata ovelta myyntiä ja paljon muuta. Meillä on monipuolinen alusta, joka tarjoaa työkaluja lipunmyyntiin, hallintaan ja markkinointiin.

Suosituimmat ominaisuudet tapahtumille paikan päällä

Lippujen skannaus

Kaikki tarvitsemasi on ulottuvillasi. Billetton mobiilisovellus mahdollistaa lippujen skannaamisen sisäänkäynnillä käyttäen matkapuhelintasi tai tablettiasi, jopa silloin kun internet-yhteyttä ei ole saatavilla.

Nopea ja helppo tapahtumien yleiskatsaus

Myynnin ja yleisön yleiskatsaus mahdollistaa myyntisi lähteen näkemisen, tulevien myyntien ennustamisen ja toistuvien tapahtumien hallinnan kaikki yhdessä paikassa.

Useita lipputyyppejä

Maksulliset liput, ilmaisliput, lahjoitukset, lahjakortit ja vielä enemmän erilaisia lipputyyppejä on saatavilla Billetton kautta, varmistaaksemme, että voit tarjota valinnan jokaiselle.

Kampanjat

Tarjoa alennuksia, lisää pelillisyyttä piilotetuilla lipuilla tai luo erikoistarjouksia erityisvieraillesi. Billetton kampanjatoiminnolla on loputtomasti mahdollisuuksia.

Tapahtumaratkaisu paikan päällä juuri sinulle

Voit julkaista tapahtumasi Billettossa muutamassa minuutissa.

Contact us

Konsertit

Monet konserttijärjestäjät ovat käyttäneet Billettoa vuosien ajan myydäkseen tapahtumalippujaan.

Maratoonit

Monet maratonjärjestäjät valitsevat Billetton 14 markkinan laajuisesti kerätäkseen samanhenkisiä lipunostajia.

ja paljon muuta

Billetto on koti monille järjestäjille, joilla on yhden päivän tapahtumia, useita sijainteja tai erilaisia toistuvia tapahtumia.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play