Tehtävämme on innostaa ihmisiä käymään enemmän ulkona


Kulttuurinen monimuotoisuutemme rikastuu, kun meitä ympäröivät erilaiset ihmiset ja ympäristöt. Billettossa ohjaamme jäseniämme lähtemään enemmän ulos suosittelemalla uusia indie-alakulttuurikokemuksia Skandinaviassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Keskeiset arvomme

Luota · Jaa · Liity

Ihminen
Uskalla · Tutki · Toimi
Luo
Nauti · Innovoi · Omista
Kouluta

Panostamme kulttuuriseen monimuotoisuuteen ja mittaamme vaikutustamme

Mahdollistamme ja panostamme aktiivisesti itsenäisten live-tapahtumien, elämysten ja paikallisten sosiaalisten yhteisöjen kasvuun. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Inhimillisyys lähellä sydäntä

Meidän määritelmämme inhimillisyydestä on empatiaa ihmissuhteissa. Meille empatia on luottamusta, yhteen kuulumista ja jakamista ilman, että odotamme mitään vastineeksi.

Taide provosoi ja inspiroi muutokseen

Luovuuden määritelmämme on virtauksessa olemista. Nykyhetken tiedostamatonta kokemusta, jossa mieli on uppoutunut nykyhetkeen ilman tietoista häirintää. Luova vapaus nauttia elämästä juuri sellaisena kuin se on juuri nyt. Luovuus koetaan, kun voimme toimia impulssien mukaan ilman pohdintaa, strategiaa tai priorisointia.

Koulutus on lippu tulevaisuuteen

Yritämme parhaamme mukaan jättää maailman paremmaksi kuin aloittaessamme. Samalla me ja yhteisömme uskallamme inspiroida, opettaa ja edistää tietoa tapahtumien ja elämysten kautta. Täällä Pohjoismaissa olemme onnekkaita ja lahjakkaita, sillä meillä on mahdollisuus innovoida, rakentaa intohimoisesti tuote- ja yritysarkkitehtuureja, prosesseja ja strategioita. Uskomme omaan kykyymme houkutella ja ohjata luovia lahjakkaita ihmisiä kohti mielikuvituksemme visioita.
App Store Google Play