Tehtävämme on innostaa ihmisiä käymään enemmän ulkona


Kulttuurinen monimuotoisuutemme kasvaa, kun meitä ympäröivät erilaiset ihmiset ja ympäristöt. Billettossa ohjaamme käyttäjiä lähtemään ulos suosittelemalla erilaisia alakulttuureihin liittyviä tapahtumia Skandinaviassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Keskeiset arvomme

Luota · Jaa · Liity

Ihminen
Uskalla · Tutki · Toimi
Luo
Nauti · Innovoi · Omista
Kouluta

Panostamme kulttuuriseen monimuotoisuuteen ja mittaamme toimintaamme

Mahdollistamme ja panostamme aktiivisesti itsenäisten live-tapahtumien, uusien elämysten ja paikallisten sosiaalisten yhteisöjen kasvuun. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Inhimillisyys lähellä sydäntä

Meidän määritelmämme inhimillisyydestä on empatia. Meille se on luottamusta, yhteenkuulumista ja kokemusten jakamista ilman, että odotamme mitään vastineeksi.

Taide provosoi ja inspiroi muutokseen

Luovuuden määritelmään kuuluu flow-tilassa oleminen – nykyhetken tiedostamista, jossa mieli on uppoutunut hetkeen ilman häiriötekijöitä. Luova vapaus tarkoittaa elämästä nauttimista juuri sellaisena kuin se tapahtuu. Luovassa tilassa voimme toimia impulssien mukaan ilman pohdintaa, strategiaa tai priorisointia.

Koulutus on lippu tulevaisuuteen

Yritämme parhaamme mukaan jättää maailman parempaan tilaan kuin aloittaessamme. Samalla me ja yhteisömme uskallamme inspiroida, opettaa ja edistää tietoa tapahtumien ja elämysten kautta. Täällä Pohjoismaissa olemme onnekkaita, sillä meillä on mahdollisuus innovoida, rakentaa mielenkiintoisia tuotteita ja yrityksiä, prosesseja ja strategioita. Uskomme omaan kykyymme houkutella ja ohjata luovia ja lahjakkaita ihmisiä kohti mielikuvituksemme tavoitteita.
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play