Billetto Advertising

Maksimoi tapahtuman näkyvyys vaivattomasti Billetto Advertisingin avulla. Mainontaratkaisumme voi nostaa tapahtumasi myyntiä keskimäärin 20,3 %, sen avulla on myyty jo yli 600 000 lippua.

3,8 miljoonaa käyttäjää
Niin monta eri tapahtumajärjestäjää ja lippujen ostajaa on käyttänyt Billetto-alustaa vuosien varrella.
Yli 2 miljoonaa myytiä lippua
Billetto auttaa keskimäärin myymään yli 2 miljoonaa tapahtumalippua vuosittain.
1,1 miljoonaa kävijää sivustolla
Joka kuukausi yli 1 miljoona kävijää vierailee Billetto-tapahtumasivuilla.
Workcation

Se on erinomainen alusta mainostamiseen. Tapahtumajärjestäjänä saamme paljon näkyvyyttä Billetto-sovelluksen kautta, koska he mainostavat puolestamme omille asiakkailleen.

Christian
FC Roskilde

Monikanavainen mainonta

Billetto Advertising maksimoi tapahtumasi näkyvyyden alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa, Googlella, uutiskirjeissä, suosituksissa, omalla mediakanavallamme ja paljon muilla, laajentaen kattavuutta ja lisäten lippujen myyntiä.

Automaattinen käyttöönotto

Rentoudu ja anna taian tapahtua, kun otat käyttöön Billetto Advertisingin. Järjestelmämme huolehtii kaikesta automaattisesti mainostaen tapahtumaasi kaikilla mainoskanavillamme. Tämä tehokas ratkaisu tuo tapahtumasi uusille yleisöille, houkuttelee samankaltaisia yleisöjä ja sitouttaa Billetto-tilisi seuraajia.

Ei lippuja - ei maksua

Billetto veloittaa sinulta 33 % vain silloin, kun myynti tapahtuu mainoskanaviemme kautta. Ei lisäkustannuksia katseluista, klikkauksista tai näyttökerroista.

Miksi käyttää Billetto Advertisingia?

Natiiviratkaisu

Helpota mainostamispyrkimyksiäsi all-in-one-ratkaisullamme. Ulkoisia integraatioita ei tarvita - kaikki mitä tarvitset tapahtumasi tehokkaaseen markkinointiin on jo yhden klikkauksen päässä.

Riskitön

Sinua veloitetaan vain, kun lippu ostetaan Billetto Advertisingin kanavien kautta.

Sinä hallitset

Nauti täydestä hallinnasta Billetto Advertisingin kanssa. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä tai säätää lippujen määrän rajoitusta - sinulla on vapaus muokata strategiaasi.

Tavoita

Tavoita enemmän lipunostajia Billetto Advertisingin avulla. Alustamme palvelee olemassa olevia tukijoitasi samalla kun esittelee tapahtumasi uusille yleisöille, maksimoiden kattavuutesi ja lippujen myyntisi.

Billetto Advertising tapahtumillesi

Hyödynnä meidän mainosratkaisumme voimaa antaaksesi lipunmyynnillesi merkittävän nosteen.

Contact us

Vauhtia viime hetkeen

Tehosta lippujen myyntiäsi ja tavoita laajempi yleisö viimeisillä viikoilla Billetto Advertisingin avulla.

Suuret tapahtumat

Koe Billetto Advertisingin voima ja näe, kuinka tapahtumapaikkasi on täynnä innostuneita faneja.

Erikoistapahtumat

Löydä Billetto Advertisinging avulla potentiaalinen yleisöille, jotka ovat aiemmin osallistuneet vastaaviin tapahtumiin, ja varmista, että tapahtumasi saa ansaitsemansa huomion.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play