Billetto Advertising

Mainonta yhdellä klikkauksella ilman budjettia. Ei asentelua tai ylläpitoa. Keskimäärin alustamme nostaa tapahtumamyyntiä 20,3 prosenttia. Älä jää paitse.

Sijoitamme tapahtumaasi
Et maksa mitään, ennen kuin lippu on myyty
Löydämme uusia yleisöjä
Ei monimutkaista säätämistä tai seurantajärjestelmiä opeteltavaksi
Maksat vain tuloksista
Myyntikustannukset 0€ ilman lipunmyyntiä

Missä mainostat?

Käytä monipuolisen mainonnan voimaa. Käytämme Googlea, sosiaalista mediaa ja uutiskirjeitä, joilla on yli 600 000 tilaajaa. Näiden avulla varmistamme, että tapahtumasi tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan.
Social media icons

Miksi käyttää Billetton mainontaa?

Keskimäärin 80% lipuista jää myymättä, joten älä jätä käyttämättä tapahtumasi koko potentiaalia! Tavoita suurempi yleisö ja maksimoi lipunmyynti riskittömällä ja ilman etukäteiskustannuksia toimivalla järjestelmällämme. Keskimäärin tarjoamme järjestäjille 20,3%:n myynnin kasvun.
Man with a large social network

Miten se toimii?

Luo tapahtumasi ja me hoidamme loput – mainokset, uutiskirjeet ja suositukset. Käytä Billetto-mainontaa lipunmyyntiin ja seuraa tapahtuman reaaliaikaisia ​​tietoja sekä lipunmyyntiä yhdessä paikassa.
Advertising ad previews

Kenelle se on tarkoitettu?

Jos voit myydä tapahtumasi loppuun, mainontaa ei silloin tarvita. Muissa tapauksissa se sopii kaikille muille. Voit ottaa alustan käyttöön ja poistaa sen käytöstä tarpeidesi mukaan. Huomaa, että voit myös täydentää sen avulla olemassa olevia markkinointikampanjoitasi.
Different event organisers

Milloin minun tulisi käyttää sitä?

Käytä Billetton mainontaa milloin tahansa lipunmyynnin aikana lisätäksesi tapahtuman katselukertoja ja lipunmyyntiä. Olitpa juuri aloittamassa myyntiä tai myynyt tapahtuman jo loppuun, voimme auttaa sinua tavoittamaan uusia yleisöjä ja myymään enemmän lippuja.
Advertising configurations

Kuinka paljon se maksaa?

Jätä hyvästit perinteisten mainosten monimutkaisille ja kalliille per katselu/klikkaus -malleille. Täällä ei ole etukäteiskustannuksia ja voit valita neljästä paketistamme itsellesi sopivimman. Keskimäärin veloitamme 33% jokaisesta Billetto-alustan kautta ostetusta lipusta. Ilman mainontaa veloitamme tavallisen listahintamme.
Diagram showing revenue increase with Advertising

Saamme paljon näkyvyyttä Billetton kautta. He mainostavat tapahtumia puolestamme kohderyhmälle. Eivät ainoastaan jalkapallon ystäville, vaan ihan kaikille.

Christian Westergaard - Head of Adminstration

Roskilde Football Club

Älä kuuntele vain meitä, katso mitä käyttäjämme sanovat.

Trustpilot
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play