Billetto verkkotapahtumat

Verkkotapahtuman järjestäminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja Billetto tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja integraatiot auttaakseen tekemään siitä onnistuneen.

Myy
Kasvata tapahtumasi myyntiä jopa 10 prosentilla. Tapahtumasivu ja ostoprosessi on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, mikä helpottaa lippujen ostamista ja tapahtumien löytämistä minuuteissa.
Mainosta
Hyödynnä käytettävissä olevia itsemarkkinointityökaluja tai anna järjestelmämme mainostaa sitä tuhansille lipunostajille useissa kanavissa sisäänrakennetun mainosratkaisumme kautta.
Hallitse
Vapauta aikaasi nopealla luomisprosessilla, aikataulutetuilla raporteilla, automaattisilla odotuslistoilla ja monelle muulla ominaisuudella. Olemme luoneet luotettavan alustan, jotta voit keskittyä enemmän siihen, missä olet parhaimmillasi.
Workcation

Erittäin helppoa luoda tapahtumia. Mutta parasta on myös se, että asiakastuki vastaa nopeasti ja aina erittäin yksityiskohtaisella ja ystävällisellä vastauksella.

Dorte
Psyke og Helbred

Upota verkkotapahtumasi

Paranna Billetto-verkkotapahtumasivua lisäämällä Vimeo- tai YouTube-livelähetykset tai ennalta tallennetut videot yksinkertaisella koodilla.

Kaksi tapahtumasivua

Kun luot verkkotapahtuman, sinulla on kaksi omaa sivua: yksi lipunmyyntiä varten ja toinen vain lipunostajia varten. Oston jälkeen lipunostajat saavat pääsyn sivulle, jossa he voivat nauttia videostasi tai suoratoistosta.

Tärkeimmät ominaisuudet verkkotapahtumille

Mukautettu tapahtumasivu

Nosta verkkotapahtumasi tasoa: Lisää kuvauksia, upota tai sisällytä linkkejä ennalta tallennettuihin tai suoratoistettuihin sisältöihin, jotka ovat yksinoikeudella lippujen ostajille.

Tapahtuman alkamisaika

Hallitse suoraa lähetystäsi täysin valitsemalla alkamisaika ja mukauttamalla, milloin se näkyy omalla sivullasi.

Vieraslista

Jaa vaivattomasti tapahtuman jälkeisiä tietoja lataamalla vieraslista ja kommunikoimalla osallistujien kanssa Billetton alustan ulkopuolella.

Varauskysymykset

Kerää arvokasta osallistujatietoa lisäämällä mukautettuja varauskysymyksiä kassaprosessiin. Laajenna näkemyksiäsi ja paranna tapahtumakokemusta.

Verkkotapahtumaratkaisu sinulle

Kokeile verkkotapahtumaratkaisuamme, luo verkkotapahtumasivusi, ja jaamme sen suoraan yleisöllesi heidän ostaessaan lipun.

Contact us

Suoratoisto

Suoratoista live-tapahtumasi niille, jotka eivät voineet osallistua paikan päällä.

Webinaarit ja kurssit

Kutsu yleisösi webinaariin tai verkkokurssille jakamaan tietosi.

Ennalta tallennetut videot

Jaa tietosi tapahtumasta vielä laajemmin tarjoamalla pääsy ennalta tallennettuihin webinaareihisi tai kursseihisi.

Ryhdy Billetto-järjestäjäksi

Yli 3,8 miljoonaa käyttäjää on valinnut Billetton ensisijaiseksi lipunmyyntialustakseen. Miksi vielä odotat? Ota yhteyttä lippumyynnin asiantuntijoihimme jo tänään!

Varaa demo aika tänään.
App Store Google Play