Billetton johto

Tutustu johtoon, hallitukseen ja sijoittajiin. Näillä ihmisillä on useampi kuin yksi lakki päässään, jotta he voivat pitää Billetto-yhtiön arvot, työntekijät ja kasvun mielessään joka päivä.

Patrick Borre, Billetton toimitusjohtaja

Ennen siirtymistään Billetton toimitusjohtajaksi, Patrick Borre perusti ja rakensi useita menestyksekkäitä ohjelmistojen sähköisiä kaupankäynti alustoja, kuten Downtown, Takeoffer ja DK:n suurin blogiverkosto Bloggers Delight. Patrick johtaa Billetton maailmanlaajuista kasvua keskittyen tuoteinnovaatioihin, kumppanuusmahdollisuuksiin ja varainhankintaan.

Martin Sørensen, Billetton operatiivinen johtaja

Martin Sørensen hyödyntää taustaansa fyysikkona, insinöörinä ja liikkeenjohdon konsulttina nopeuttaakseen Billetton tietojen tuottamista ja visualisointia, jotta järjestäjämme voivat löytää paremmin tietoa lipunostajista. Martin on kokonaisvastuussa back office -toiminnoista, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta, lakiasioista, tiedoista, raportoinnista ja analyyseistä.

Martin Nørtoft, Billetton myyntijohtaja

Martinilla on 17 vuoden kokemus myynnin johtamisesta. Hän on aiemmin toiminut Grundfosin myynnin kehittämispäällikkönä ja Telenorin myyntijohtajana. Hän perusti myös oman 500 työntekijän yrityksen, jonka hän myi vuonna 2019. Martinilla on filosofian maisterin tutkinto yritysviestinnästä ja Executive MBA -tutkinto Middlesexin yliopistosta.

Sijoittaja

VF Venture

VF Venture tekee pääomasijoituksia tanskalaisiin menestyviin yrityksiin. Erityisesti keskittyy IT-, MedTech- ja teollisuusteknologian ydinalueisiin. Sijoitukset vaihtelevat 1-3 miljoonan euron välillä, ja nykyisessä salkussa on 35 yritystä.

Sijoittaja

Thomas Sehested

D68:n kumppani Thomas on yrittäjä ja 3 x purjelautailun maailmanmestari, joka on erikoistunut luomaan mullistavia B2B-teknologiayrityksiä. Menestyksekkään purjelautailu-uran jälkeen Thomas perusti ensimmäisen startup-yrityksensä DtecNetin, joka on maailmanlaajuinen markkinajohtaja reaaliaikaisen mediatiedustelun ja piratismin torjunnan alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsi Los Angelesissa ja sen palveluksessa oli yli 100 työntekijää. Sen asiakasluetteloon kuuluivat maailman suurimmat mediayhtiöt, ennen kuin MarkMonitor osti sen vuonna 2010. Osana MarkMonitorin johtoryhmää Thomas' myi MM:n ThomsonReutersille 400 miljoonalla dollarilla ja johti sen jälkeen TR:n digitaalisen median osastoa kahden vuoden ajan ennen kuin hän siirtyi GAN Integrityyn perustajaksi ja puheenjohtajaksi.

Sijoittaja

Concentric

Concentric keskittyy eurooppalaiseen teknologia-alaan ja sijoittaa 0,5-5 miljoonaa euroa alkuvaiheen aikana. Johtajina ne ovat merkittävästi mukana kumppanuudessa, ja kannustavat toimimaan ennakoivasti, kekseliäästi ja käytännönläheisesti.

Joe Cohen

Hallituksen jäsen | Yrittäjä | Enkelisijoittaja | Neuvonantaja

Joe on menestynyt johtaja, joka on kasvattanut kuluttaja-, viihde- ja vapaa-ajan yrityksiä niin startup- kuin yritysympäristöissä. Joe tuo mukanaan syvälliset ja ainutlaatuiset taidot ja näkemykset johtamiseen, strategiaan, brändiin ja toimintaan. Hän on johtanut menestyksekkäiden yritysten kehittämistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa rakentamalla tiimejä, joilla on erinomaiset toteutustaidot ja voittava kulttuuri.

Jacob Bratting Pedersen

Hallituksen jäsen | VF Venture / Vækstfonden partneri

Vastaa uusista investoinneista ja liiketoiminnan kehittämisestä tieto- ja viestintätekniikkasalkussa. Entinen osakas pääomasijoitusyhtiö Northcapissa. Toimintakokemusta useista teknologia-alan startup-yrityksistä, viimeksi tieto- ja viestintätekniikan tietoturvayhtiö Secunian operatiivisena johtajana. Laaja kokemus kansainvälisten myyntiorganisaatioiden rakentamisesta ja ICT-yritysten kansainvälistämisestä. Työkokemusta muun muassa Yhdysvalloista ja Israelista. Valmistunut liiketalouden ja kauppaoikeuden maisteriksi ja suorittanut lisäkursseja INSEADissa, Harvardissa ja MIT:ssä.

Per Mikael Jensen

Hallituksen jäsen | Altinget.dk:n konsernin toimitusjohtaja | Mandag Morgen | Altinget.se

Per Mikael Jensen oli vuoden 2013 loppuun asti maailmanlaajuisen ilmaisjakelulehtikonserni Metro Internationalin johtaja. Sen omistaa sijoitusyhtiö Kinneviks, joka omistaa myös MTG:n (Viasat, Tv3, Tv1000). Toukokuun 1. päivästä 2006 elokuun 1. päivään 2007 Per Mikael Jensen oli TV 2/DANMARK A/S:n toimitusjohtaja. 1. heinäkuuta 2017 alkaen hän on toiminut mediatalo Altinget.dk:n, Altinget.se:n ja Monday Morningin toimitusjohtajana.

Peer Bentzen

Hallituksen jäsen | Varapresidentti liiketoiminnan kehittäminen Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen rakensi liiketoimintoja ja palveluja johtaville yrityksille, kuten AOL:lle, Microsoftille ja DPDHL:lle Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Hän tuo mukanaan kokemusta laajasta johtajuudesta liiketoiminnan kehittämisessä, myynnissä, markkinoinnissa, tuotekehityksessä ja kumppanien ekosysteemeissä eri alustoilla yhdessä johtavien kumppaneiden kanssa (esim. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce jne.). Peer on toiminut yli 18 vuotta aktiivisena neuvonantajana ja mentorina erilaisille startup-yrityksille startup-ekosysteemissä Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Yli 4 miljoonaa käyttäjää luottaa siihen maailmanlaajuisesti.

Billetto on johtava pohjoismainen tapahtumanhallinta- ja mainosalusta, johon lipunostajat ja tapahtumajärjestäjät luottavat maailmanlaajuisesti.

Liity Billetto-järjestäjäyhteisöön jo tänään
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play