Lippuluukku verkossa.

Myy lippuja tapahtumaasi.

Luo tapahtumani nyt

Lippuluukku verkossa, tapahtumaliput

Billetto tarjoaa kelle tahansa helpon, nopean ja ilmaisen tavan luoda lippuluukku verkossa. Markkinoitpa yksittäistä tapahtumaa tai säännöllistä tapahtumasarjaa, lippuluukkujärjestelmämme tekee lipunmyynnistä vaivatonta.


Täysin toimivan, vaikuttavan tapahtumasivun luominen vie alle 10 minuuttia. Myy maksullisia lippuja, vastaanota lahjoituksia, tarjoa oheistuotteita ja kuponkeja tai käytä ohjelmaamme vain rekisteröidäksesi ilmoittautumisia ja seurataksesi tapahtumasi vieraslistaa.


Lipunostajat saavat lippunsa suoraan sähköpostiinsa. Halutessaan he voivat myös noutaa ne fyysisesti myöhemmin. Kaikki riippuu täysin siitä, minkälaisia lippuja haluat myydä. Me hoidamme maksuprosessin ja hyväksymme kaikki tunnetut luottokortit.


Oletko valmis luomaan oman lippuluukkusi verkkoon? Pyöräytä järjstelmämme käyntiin. Kaikki on ilmaista.

Näin se toimii

1. Tapahtuman luonti

Luo kaunis tapahtumasivu alle 10 minuutissa. Voit valita ilmaiset tai maksulliset liput, kupongit, tuotteet ja paljon muuta.

2. Lipunmyynti

Jaa linkki tapahtumasivullesi tai upota se suoraan kotisivuillesi lipunmyyntiä varten. Maksu käy kaikilla tunnetuilla luottokorteilla.

3. Maksun saanti

Syötä pankkitietosi. Alamme käsitellä lipputuloja 3-5 päivää tapahtumasi päättymisen jälkeen.


Ei aloitusmaksuja. Ei kuukausiveloitusta. Ikinä.

Billetton käyttö ei maksa sinulle mitään. Me saamme korvauksemme pienestä varausmaksusta.

(Free tickets are 100% free, of course. There are no fees on those.)

Varausmaksu

Booking fee for paid tickets

4.44% + € 0.44

myytyä lippua kohden (max. EUR 8.99)

Pays for our web servers, developers, support staff, and so on.

Payment processing fee

2.5%

of the ticket priceCovers the costs charged by credit card companies and other payment processing providers.

The payment processing fee is paid by the organiser. We found that not having your buyers pay it helps you sell more tickets.

As for the booking fee, you decide whether to absorb it in the ticket price or pass it on to your guests. Here's how that looks:

Sinä päätät, kuuluuko varausmaksu sinulle vai vieraillesi. Tältä se näyttää:

Näin tapahtumastasi tulee menestys

Helppo luoda

Koodaus- tai IT-taitoja ei tarvita. Intuitiivinen liitäntä varmistaa, että voit luoda, muokata, julkaista ja hallita tapahtumaasi vain muutamalla klikkauksella.

Helppo mainostaa

Jaa tapahtumasi sosiaalisessa mediassa tai upota lipunmyyntipainike suoraan omille sivuillesi. Anna Billetto-yhteisön löytää tapahtuma.

Helppo myydä

Lisää mikä vain lipputyyppi – ilmainen, maksullinen, kuponki, tuote tai jokin muu. Me pidämme huolen maksutapahtumista ja hyväksymme kaikki tunnetut luottokortit.

Helppo seurata

Seuraa lipunmyyntiä live-ajassa. Voit halutessasi saada päivittäiset raportit sähköpostiisi. Lisää tietoa yleisöstäsi saat Google Analyticsin tai Facebook Pixelin avulla.

Katso kaikki ominaisuudet

Useita lipputyyppejä

Voit myydä maksullisia lippuja, tuotteita ja ruokakuponkeja. Voit myös ottaa vastaan lahjoituksia, tarjota ilmaislippuja tai vain seurata mukaan ilmoittautuneiden vieraiden määrää. Voit myös myydä lippuja ennakkoon, jotka voi sitten noutaa paikan päältä.

Kaikki tapahtumat yhdessä paikassa

Kaikki tapahtumasi listataan yhden Billetto-profiilin alle. Näytä lista tulevista tapahtumistasi muilla sivuilla erityisen widgetin avulla.

Useita luottokortteja

Lippujen maksaminen on vieraillesi helppoa: Maksuvälineinä käyvät Visa, MasterCard, Maestro, American Express ja JCB.

Tapahtumasivun tyyli

Varmista, että tapahtumasivusi erottuu joukosta lisäämällä videoita, kuvia ja linkkejä sekä formatoimalla tekstiä.

Optimoitu älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille

Tapahtumasivusi pääsee oikeuksiinsa niin älypuhelimen kuin tabletin tai tietokoneenkin ruudulla. Lippujen osto, lahjoittaminen sekä mukaan ilmoittautuminen onnistuvat helposti kaikilla laitteilla.

Julkiset tai yksityiset tapahtumat.

Etkö halua tapahtumaasi julkisuuteen? Saat pitää sen yksityisenä yhdellä klikkauksella. Voit myös pitää liput salassa ja jakaa sisäänpääsykoodin vain harvojen valittujen kanssa.

Joustava osallistujamäärä

Onko tilaa rajatusti? Voit rajoittaa myynnissä olevien lippujen tai tarjolla olevien vieraspaikkojen määrää. Näin varmistat, ettei tapahtumasi päädy ylibuukatuksi.

Lippujen luominen

Voit luoda haluamasi määrän tulostettavia lippuja offline-myyntiä varten. Saat ne sähköpostiisi PDF-muodossa.

Ilmainen mobiilisovellus

Pysy digitaalimaailmassa. Ilmaisen sovelluksemme avulla skannaat liput ovella ja pystyt helposti tarkkailemaan vieraiden ja myytyjen lippujen määrää.


Luotettava tuki

Tarvitseko apua, onko kysyttävää? Selaa laajaa FAQ:osiotamme tai ota yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisää osallistujatietoja


Kerää vierailtasi lisätietoja – kuten ruokavalinnoista – lisäämällä erityiskenttiä tapahtumajulkaisuun.
Helposti siirrettävät vieraslistat

Haluatko tulostaa vieraslistan ja käyttää sitä ovella? Voit muuntaa vierastiedot PDF-, CSV- tai XLS-muotoon (sopii käytettäväksi Attendiumin kanssa).

Myynnin seuraaminen live-ajassaLipunmyynti ja vieraiden tiedot päivittyvät live-ajassa. Näet tiedot Billetton sivuilla tai sähköpostiisi lähetettävästä päivittäisestä raportista.
Google Analytics -data

Integroi tapahtumasi Google Analyticsiin, ja opit vieraistasi enemmän – saat tietoa heidän demografiastaan sekä siitä, miltä kanavailta he ovat löytäneet tapahtumasivullesi.

Facebook Pixel -dataIntegroi tapahtumasi Facebook Pixeliin saadaksesi yleisöstäsi lisätietoja. Voit myös luoda kohdistettuja kampanjoita vierastietojen perusteella.
30 000+ tyytyväistä tapahtumanjärjestäjää

Olemme auttaneet yli 30 000 järjestäjää mainostamaan tapahtuumaansa – joogaopettajista indiebändeihin ja suuriin festivaaleihin.